admin Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Miło mi poinformować, że poprosiliśmy dwóch forumowiczów o wsparcie w rozwoju jerkbait.pl. Z dniem dzisiejszym do grona redakcyjnego dołączyli:- Rafał - ZedSet - Rafał będzie nas wspierał w rozwoju SFP oraz ogólnie działach tematycznych jerkbait.pl- Janusz - woblery z Bielska - Janusz będzie rozwijał dział lurebuilding. Bardzo dziękuję za chęć wsparcia i podjęcie niełatwej funkcji moderatora/redaktora naszego portalu. Panowie powodzenia! PozdrawiamRemek 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czołem chłopaki, jak ja lubię takie dobre wiadomości;=) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mopar Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Miło mi poinformować, że poprosiliśmy dwóch forumowiczów o wsparcie w rozwoju jerkbait.pl. Z dniem dzisiejszym do grona redakcyjnego dołączyli:
- Rafał - ZedSet - Rafał będzie nas wspierał w rozwoju SFP oraz ogólnie działach tematycznych jerkbait.pl
- Janusz - woblery z Bielska - Janusz będzie rozwijał dział lurebuilding.
Bardzo dziękuję za chęć wsparcia i podjęcie niełatwej funkcji moderatora/redaktora naszego portalu. Panowie powodzenia!
Pozdrawiam
Remek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi