Locutus85 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, zakupiłem Power Pro na metry dziś dotarła, niepokoi mnie jednak jej struktura, jest poskręcana i jakas taka dziwna Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 a ile to LB bo jak jakieś cienkie to PP poniżej chyba 10lb to niestety tasiemka, kupiłem kiedyś i raz dwa sie pozbyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Chińczycy nie śpią Bardzo wiele podrabiań tej plecionki firmy Power Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Lewizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Już wiem, doczytałem że 0.13 i 0.10 to tasiemki, a to jest 0.13. Tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_biba Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Mam PP 0,13 żółtą i zielona. I za cholerę nie wygląda jak twoja na zdjęciu. Kupowałem w sklepie stacjonarnym na metry.Ps. Znaczy wygląda zdecydowanie lepiej Edytowane 25 Stycznia 2016 przez b_biba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mam PP 0,13 żółtą i zielona. I za cholerę nie wygląda jak twoja na zdjęciu. Kupowałem w sklepie stacjonarnym na metry.Ps. Znaczy wygląda zdecydowanie lepiej Wrzucisz foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Już wiem, doczytałem że 0.13 i 0.10 to tasiemki, a to jest 0.13. Tyle w temacieOtóż to , PP jest do średnicy 0.13 tasiemkowata.Nie zmienia to jednak faktu że jest to doskonała plecionka w tym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert79 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kupiłem w zeszłym roku taką jak Twoja, tylko moja to chyba była 0,15 i też taka tasiemkowata i jakaś taka błyszcząca. Zaliczyła kilka wypraw i na razie jest ok choć sprawia wrażenie tandetnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 co by mnie nie posądzić o kryptoreklamę, ale w zeszłym roku, po całe 0,35 pln za metr zakupiłem plecionkę Mikado Nihoto x8, przerobiła szwecje, dziobanie gumą itd itp, i w tym roku też ze mną do szwecji pojedzie, ważne że kupiona w zaufanym źródle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mam i używam PP 0,13 yellow (sklepowa ze szpuli ) i na pewno nie wygląda jak ten ....sznurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Mam, posiadam, oryginalną czerwoną, przywiezioną z U.S.A.Jest tasiemkowata, łowię drugi sezon, jest ok.Nie nadaje się pod obrotówki bo momentalnie się skręca.Pod gumki jak najbardziej.Psulek może powie coś więcej na temat Power Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert79 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie nadaje się pod obrotówki bo momentalnie się skręca.Pod gumki jak najbardziej. W moim przypadku jest to samo. Kupiona z myślą o rzece gdzie używam tylko wobków i gum. Raz wziąłem na wyprawę szczupaczą, założyłem obrotówkę i pierwszy rzut zafundował mi piękną spiralę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Kupiłem w zeszłym roku taką jak Twoja, tylko moja to chyba była 0,15 i też taka tasiemkowata i jakaś taka błyszcząca. Zaliczyła kilka wypraw i na razie jest ok choć sprawia wrażenie tandetnej.Ta 0,15 czyli 10 lb nie jest wcale tandetna czy tasiemkowata.Używałem nie raz i zawsze była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 W moim przypadku jest to samo. Kupiona z myślą o rzece gdzie używam tylko wobków i gum. Raz wziąłem na wyprawę szczupaczą, założyłem obrotówkę i pierwszy rzut zafundował mi piękną spiralę Bo do obrotówek to raczej żyłkę się stosuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Mam uraz do kupowania plecionek na metry. Kiedyś zakupiłem w stacjonarnym plećkę Sufixa - non stop robiły się gniazda, wyrzuciłem ją po kilku wyprawach. Potem kupiłem PP 0,15 (amerykański rynek) i była o.k., choć po roku wiślanego spinningowania mocno straciła na wytrzymałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert79 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Bo do obrotówek to raczej żyłkę się stosuje .Inne plecionki skręcają mi się tak samo jak żyłka, a nawet mniej. Ta wypada zdecydowanie najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 PP od 0,13 w dół to tasiemki. Płaska 0,15 powinna zwiększyć czujność, bo zawsze była okrągła. Z cienkich rozmiarów lepszy i tańszy jest P-Line TCB albo TCB8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie wiem czemu wam sie PP skręca....ja w 80% łowie obrotówkami od 3 do 5 ta plecianką i jakos mi sie nigdy nie skręciła. Fakt ze używam przyponów z łożyskowanym krętlikiem. Kupuje na metry tą poczciwą 4splotową. Jedna brode w poprzednim sezonie zaliczyłem ale to z mojej winy czyt.głupty bez problemu rozplątałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Edytka: Zapomniałem ...kiedys kupilem w powazanym sklepie PP 10lb na szpulce w pięknym pudełeczku do nawijania i...po 15 min łowienia wylądowała w koszu. Plątała się niemiłosiernie . Chyba na podróbe wtedy trafiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_biba Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Wrzucisz foto ?Sebalos już wrzucił więc nie powielam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi