bosman Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 mam okazje kupic daiwe shogun zander 10-40 gr za niecale 100euro.tylko nie wiem czy warto,preferuje kije o akcji szczytowej szybkie.wie ktos cos na temat tego kijka?dzieki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Bardzo fajny kij, miałem z nim styczność z 10lat wstecz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 patu,ale ten to nowy model...a szybki byl to kijek czy raczej kluska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tan o którym mówię, miał rękojeść ergonomiczną Tournament z nakręcanym foregripem i bodajże ringi Fuji. Był dość szybki i charakteryzował się progresywnym ugięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 dzieki,chyba sie skusze szkoda ze nie moge go pomacac,kolega dzwonil ze jest likwidacja sklepu i maja wyprzedaz towaru,on nie spinninguje wiec nie za bardzo mu ufam w ocenie kijka a w necie opinie sa bardzo rrozne o tym kijku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Podeslij link, porównam z tym którego miałem okazje zapoznać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 http://www.tradetalk.com/Daiwa-Shogun-Advanced-Spin-Rod/p/27 0704/82/en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 tu drugi link http://www.tradetalk.com/Daiwa-Shogun-Advanced-Spin-Rod/p/27 0704/82/en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Z tego co ja pamiętam, wędziska są dość sztywne. Jeśli lubisz taką pracę......Mimo, że kiedyś nieźle się na takiego napalałem, nie odważyłem się zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tamten był identyczny - stara, dobra Daiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 kurcze,szkoda ze nie moge pomacac ale chyba wezme,cena dobra ewentualnie puszcze go dalej jak nie przypasuje n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 popper,lubie szybkie kijki,zobacze w praktyce co to za kijek,a cena jest kuszaca 90euro to jak za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Wędka fajna. W odczuciu ja bym ją raczej na klenia brał, bo wydaje się dużo delikatniejsza. Jedyna rzecz jaka odwiodła mnie od zakupu jej od znajomego to strasznie mała średnica przelotki wyjściowej od kołowrotka. Wyglądała jak od casta. Po przymiarkach z młynkiem, moje obawy się potwierdziły. Strasznie żyłka skacze po przelotce, co powodowało dziwne zwijanie skokowe. Rzuty też za bardzo tłumiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 jak mi przypasuje to w pracowni wymienie przelotke a jak nie to ja sprzedam,sprawdzalem ceny w pl i na pewno nie strace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Zgadza się przelotka wejściowa jest bardzo mała.Po za tym w egzemplarzu który ja miałem zaczęły po może 10ciu łowieniach klikać ramki.Kij to na sandacza ale na lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 czyli kijek lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nie wiem czy kicha ale no nie za dobrze o nim to świadczy,no a do tych starych shogunów z oplotem amorficznym to już w ogóle porównania nie ma-został tylko ten sam uchwyt i nazwa,ja tym patykiem łowiłem okonie na troka,na sandacza moim zdaniem ma zbyt małego kopa.Zmiana przelotki wejściowej obowiązkowa ta co jest to chyba pod model młynka w rozmiarze 750-1000,jak zmienisz wlotową to i druga a może i trzecia będzie tego wymagać bo są coraz mniejsze-wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabłko Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Podbijam w górę. Co sądzicie o nowej wersji kija Daiwa Shogun 2.7m 20-50g? Nada się do opadu w silnym nurcie gdzie przynętami będą 4 oraz 5 calowe gumy? Jest to sztywna pała czy paraboliczna kluska? Jakieś sugestie, spostrzeżenia? PS. Nabyłem już zestaw do okonia, jednak mam okazję kupić nowy kij w dobrych pieniądzach więc nie widzę sensu by odkładać kolejne zakupy Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Jabłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi