Radek79 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 No właśnie dużo tego sprzedają. To jeden z większych slepów w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 No właśnie dużo tego sprzedają. To jeden z większych slepów w polsceDawaj namiary na ten shop, może coś niezniszczalnego kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Bez namiaru kupuj Redy, sa niezniszczalne, sa najlepsze, sa piekne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Bez namiaru kupuj Redy, sa niezniszczalne, sa najlepsze, sa piekne Kolega miał podać namiar na ten sklep, gdzie są te niezniszczalne kręcioły na S i na D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nie zrozumiales Kolegi, tam raczej S i D nie polecaja, szkoda kasy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Czy ja napisałem że redy są niezniszczalne? Czy ja napisałem że S i D są do dupy? Napisałem że mam informacje z pierwszej ręki że kręcioły za 2 tysie wcale nie są jakieś niesamowite a to różnica.Ładny design to nie wszystko.Rozumiem też że niektórzy koledzy mają problem z kojarzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 No cóż. Koniec bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Panowie kołowrotki kołowrotkami ....mam np jaxona co ma 10lat i nic mu nie jest,mam mistrala co ma 8 lat i tylko uchwyt korbki sparciał ze starości ..mam spro blue arc który dla mnie jest bardzo dobry.. A z multiplikatorów mam daiwy i abu z wyższej półki..Wszystko zależy od tego na co nas stać ...Wiadomo że ryby nie patrzą jakim sprzętem łowimy ,ale jeżeli łowimy profesjonalnie i chcemy zabłysnąć wśród kolegów i innych znanych wędkarzy trzeba doinwestować ... To tak jak z garniturem na weselu ... Można śmiało się bawić i w jensach ale jak nas będą spostrzegali ?Ja wiem że to tylko ryby, ale dla niektórych to pasja pełną piersią , a dla jeszcze innych biznes...No tak. Tylko że przy ruchomej szpuli nie można za bardzo oszczędzić na multiku. Od 5 stówek w górę kosztuje coś porządnego aby się nie zniechęcić.Chociażby dokładność wykonania hamulca rzutowego, konstrukcja szpulki i jakość łożysk szpulki musi stać na wyższym poziomie niż w stałej szpuli.Kołowrotkiem za 200-300 zł jestem w stanie normalnie się posługiwać. Multikiem nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plompek Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam, nie chce zakładać nowego tematu ale czy wiecie Panowie czy szpula z Blu Arca 9200 bedzie pasować do Grand Arca 920 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romani Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Tołpygi :Sympatyczny kolego, na temat kręciołków to może i masz trochę wiedzy, ale na temat połowu tołpyg to bzdur nie pisz, przy tak drastycznym spadku wody ten gatunek jak, i wiele innych gatunków pokarmu nie pobiera, w takim okresie można złapać tołpygę metodą spinningowo-szarpakową, i tyle w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi