mathe Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witajcie! Czy ktoś z szanownych forumowiczów miałby ochotę na wspólne wyprawy na zębacza metodą cast/jerk lub spinem?Mam niewielkie doświadczenie w tym temacie - całe życie łowię pstrągi:)), więc chętnie wybiorę się z bardziej doświadczonym kolegą.Ze swojej strony gwarantuję dobry humor i pomoc w czyszczeniu łodzi:) Pozdrawiam! mateuszmateusz.sekiewicz@gmail.com, 504194030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witaj na forum i ogólnie.Mamy w naszych okolicach kilka łowisk gdzie można złowić szczupaka i nie trzeba być jakimś specjalistą żeby tego dokonać.Możemy kiedyś spróbować wspólnej wyprawy tylko,że ja nie jestem zmotoryzowany.PZDR Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Moja łódka stoi na Kamieniu i już pora najwyższa aby coś konkretnie przyatakować. Będę się wybierał dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathe Opublikowano 15 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 hej! Dzieki za odpowiedz!!!No zdaje sobie sprawe ze nie trzeba byc specem, sam zreszta jakies tam wyniki miewam, ale jednak bedac na rybach lubie miec poczucie ze robie wszystko jak nalezy:)). No to czekam na odzew, albo dajcie Koledzy na siebie namiary na PW lub mail, oddzwonie. Pozdrawiam i do zobaczenia nad woda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi