platynowłosy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam Panowie Czy to możliwe????PozdrawiamAlekhttp://3.bp.blogspot.com/-FmEHzBeIgBs/VRqGc0zCoVI/AAAAAAAAA0E/t8Qaevbefjw/s1600/dojrzewam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 mozliwe , a ze starzeniem sie to sprawa jasna jak zaczynają ci sie podobać koleżanki twojego syna - to jesteś już stary.... hihi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Człowiek ma na tyle lat na ile się czuje:) . Tak na prawdę człowiek sobie uświadamia jak zapierdziela czas patrząc jak rosną dzieci. Przynajmniej ja to niedawno zauważyłem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 A dla mnie zauważalny objawem starzenia się jest to, że coraz częściej się odkładam. Następny objaw to będzie, jak zaczną mi ustępować miejsca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Młody to ten który chodzi ze spiningiem. Ten który już nie chodzi bo mu się nie chce - jest starym. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mężczyzna podobno tak długo jest młody, puki mu się starsze od niego kobiety podobają... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jak miałem dwadzieścia lat robilem trzydzieści miejscowek łódką dziennie,teraz sześć. Ale może to dojrzałość a nie starość? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tak, na pewno to dojrzałość . Teraz wybierasz te właściwe . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tak, na pewno to dojrzałość . Teraz wybierasz te właściwe .http://www.se.pl/galerie/95261/185646/hartuj-piersi-przed-zima/ zdecydowanie wybiera się te najwłaściwsze główki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 http://www.se.pl/galerie/95261/185646/hartuj-piersi-przed-zima/ zdecydowanie wybiera się te najwłaściwsze główki... Zdecydowanie , tylko wybór trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi