Łukasz 24 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam..i ja podłączę się do tematu..wedkuję głównie na Wiśle i chciał bym zastąpić gumowe wodery jakimiś butami i spodniami ponieważ w lecie wędrówki w woderach to meczarnia..polecicie jakieś spodnie i buty w których będę mógł poruszać się po wodzie, piachu i błocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam..i ja podłączę się do tematu..wedkuję głównie na Wiśle i chciał bym zastąpić gumowe wodery jakimiś butami i spodniami ponieważ w lecie wędrówki w woderach to meczarnia..polecicie jakieś spodnie i buty w których będę mógł poruszać się po wodzie, piachu i błocie?Zdecydowanie simms lub podobne znane firmy, drogo i wygodnie. Inne tańsze, mniej znane, też bardziej zawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zdecydowanie simms lub podobne znane firmy, drogo i wygodnie.Inne tańsze, mniej znane, też bardziej zawodne.Jozi wolał bym chyba coś w bardziej ekonomicznej cenie a w miarę dobre jakościowo ponieważ spłukałem się troszkę po wzięciu do ręki blanku hardy u Wojtusia w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Śpiochy Carpelana mają dobre opinie, warto podjechać pomacać i poprzymierzać, buty jak dla mnie mają 2 rzędne znaczenie i nawet robocze z podklejonym filcem są dla mnie jak najbardziej wporządku, bo gdy po sezonie zawiodą to nie żal ich wyrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jozi wolał bym chyba coś w bardziej ekonomicznej cenie a w miarę dobre jakościowo ponieważ spłukałem się troszkę po wzięciu do ręki blanku hardy u Wojtusia w pracowni Hardy zobowiązuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Byłem przed chwilą w sklepie, chciałem przymierzyć śpiochy o których pisałem wcześniej. Rozmiary tylko XL i XXL. Do XL weszloby tyle chłopa, że moznaby urządzić zawody spinningowe na martwym wacku :/ pokryciem TP 2015 miód malina, jednak największe wrażenie zrobił na mnie rarenium fb, w tej cenie nic tak nie kręciło, na sucho tak samo jak TP. Wracając do śpiochów to chyba caperlany. Chyba że pozmieniaja się plany całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Hardy zobowiązuje He he dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Mariusz na lippe nie bardzo, są miejsca gdzie trzeba ominąć drzewa leżące na wodzie, i tam woda często po pas, dojście do raf w szybkim nurcie też jest ciężkie ponieważ woda napiera mocno i zaczyna wlewac się do wodera. A jak twoje c5, żyją jeszcze? Jak się w tym chodzi w lecie nie pocisz się?Teraz już rozumiem skąd pomysł.Wg mnie oddychające śpiochy to dobre rozwiązanie.Sam jak wiesz używam Caperlanów,ale 4C Jak na razie dają radę.Jestem zadowolny,choć jeżyny je trochę pokiereszowały tu i ówdzie.Wyjdzie w trakcie głębszego brodzenia czy przepuszczają.W lecie jest pełen komfort poruszania.Zakładam bawełniany dresik i lecę.Poza tym przy takiej pogodzie jaką mamy nie wieje w nery i nawet jak gdzieś wywiniesz orła,można na spokojnie w domu opłukać.Następne jak padną Caperlany wybiorę w kolorze brązu,mniej syf widać Co do butów to używam trekingowych Quechua Inuit.Nie są to typowe buty do brodzenia,ale na wszelkiego rodzaju wędrówki po kamienistych opaskach idealne.Co prawda są na wykończeniu i muszę reanimować, bo niestety już ich nie produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wszyscy piszą o subiektywnych sposobach...jakie wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi