Witam. Nie chcę zakładać nowego wątku, a mam pytanko. Chciałbym rozpocząć sezon pstrągowy na Białej Przemszy. Zgodnie z przepisami 31.01 będzie można rozpocząć sezon ale na muchę, a jak ze spiningiem ? Będzie obowiązywał zakaz spiningowania do 31.01 włącznie. Wiem, że jeden dzień niby różnicy nie robi, ale jeśli ma się tylko czasem weekendy wolne, dzieciaki, praca, rozumiecie .
Pytanie
cys82
Witam. Nie chcę zakładać nowego wątku, a mam pytanko. Chciałbym rozpocząć sezon pstrągowy na Białej Przemszy. Zgodnie z przepisami 31.01 będzie można rozpocząć sezon ale na muchę, a jak ze spiningiem ? Będzie obowiązywał zakaz spiningowania do 31.01 włącznie. Wiem, że jeden dzień niby różnicy nie robi, ale jeśli ma się tylko czasem weekendy wolne, dzieciaki, praca, rozumiecie
.
Pozdrawiam Krzysiek
Top użytkownicy dla tego pytania
9
8
5
5
Popularne dni
28 Sty
26
29 Sty
17
30 Sty
14
20 Sty
13
Top użytkownicy dla tego pytania
bullhead24 9 odpowiedzi
Wiktor 8 odpowiedzi
Pavko 5 odpowiedzi
busz231 5 odpowiedzi
Popularne dni
28 Sty 2016
26 odpowiedzi
29 Sty 2016
17 odpowiedzi
30 Sty 2016
14 odpowiedzi
20 Sty 2016
13 odpowiedzi
Popularne posty
hoin
Aha... Czyli jeśli wymiar np. pstrąga potokowego według ustawy wynosi 30cm, a okręg PZW wprowadza uchwałą na podlegających mu wodach obostrzenie polegające na podniesieniu wymiaru ochronnego dla pstrą
hoin
Jestem niemal pewny że ten galimatias jest dziełem całkowitego przypadku. Ktoś ustalił (całkiem logicznie), że ramy czasowe zakazu spiningowania będą pokrywały się z okresem ochronnym pstrąga, ale dok
Pavko
Jaka nota??!! Wykaz wód pstrąga i lipienia był aktualizowany w zeszłym roku, zakaz obowiązuje od kilku, a Twoim obowiązkiem jest znajomość zasad obowiązujących na łowisku!
92 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi