Tommek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Czy ktoś z kolegów z warszawy wybiera się na targi do poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Może ja z Łukaszem Rower26 wyruszymy w sobotę albo niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja do tej pory miałem nie jechać ale chętnie bym zobaczył co nowego w świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja będę w piątek, na dniu wystawców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Z tego co widać po ilości wystawców zapowiada się rekordowa Rybomania.Najważniejsze by impreza z roku na rok stawała się bardziej atracyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Będę na 100%, sobota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Też się wybieram będę sobota- niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Może ja z Łukaszem Rower26 wyruszymy w sobotę albo niedzielę.potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybomaniaa Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Serdecznie zapraszamy do udziału w kolejnej edycji targów RYBOMANIA 2016 w Poznaniu. INFORMACJE PODSTAWOWE: Wydarzenie : 12.02.2016 – VIP day – „Dzień dla Biznesu” 13-14.02.2016 – Rybomania Poznań – dzień dla szerokiej publiczności. Godziny Otwarcia : Piątek (12.02): 11:00 - 19:00 - VIP DAY (wstęp tylko na podstawie zarejestrowanych zaproszeń oraz biletów VIP) Sobota (13.02): 10:00 - 18:00 Niedziela (14.02): 10:00 - 17:00 Godziny Otwarcia Kas: Piątek (12.02): 10:00 - 18:30 Sobota (13.02): 9:00 - 17:30 Niedziela (14.02): 9:00 - 16:30 Bilety : 100 zł VIP day 15 zł Normalny ( weekend) Ticket-pro - http://www.ticketpro.pl/jnp/wszystko/1749602-rybomania.html Tixer - https://tixer.pl/rybomania-poznan-2016-02-12-11-00,34,75.html Media Społecznościowe – Bądź na bieżąco https://www.facebook.com/Rybomania https://www.youtube.com/user/RybomaniaMTP https://www.instagram.com/rybomania/ WWW www.rybomania.com.pl O Targach : Targi RYBOMANIA to przede wszystkim miejsce spotkań pasjonatów - zarówno tych doświadczonych, z wieloletnim stażem i ogromną wiedzą, amatorów, jak i tych, którzy dopiero rozpoczynają swoją przygodę wędkarską. To wyjątkowa okazja do wymiany doświadczeń oraz możliwość zapoznania się z bogatą ofertą produktów prezentowanych przez najlepsze firmy z kraju i zagranicy. RYBOMANIA, to także miejsce interesujących paneli dyskusyjnych. Bogaty program merytoryczny realizowany podczas targów zawsze cieszy się dużym zainteresowaniem wszystkich gości. Zapraszamy do obejrzenia filmu podsumowującego blok targowy w 2015 roku obejmujący Targi Wędkarskie RYBOMANIA, Targi Myślistwa i Strzelectwa KNIEJE oraz Targi Sprzętu Pływającego i Sportów Wodnych BOATEX. Targi Wędkarskie RYBOMANIA, to projekt który ma za zadanie integrację wszystkich środowisk wędkarskich i prezentację potencjału całej branży. W dobie rosnącej internetyzacji, kiedy coraz częściej produktów w pierwszej kolejności szukamy w Internecie, targi nabierają ogromnego znaczenia. To właśnie na stoiskach wystawców pasjonaci wędkarstwa mogą zapoznać się z nowościami rynkowymi, jednocześnie mając możliwość ich dokładnego obejrzenia, sprawdzenia, a także zadania nurtujących pytań. RYBOMANIA to także społeczność, którą od kilku lat regularnie budujemy. Dopingujemy wędkarzom podczas zawodów wędkarskich, dzielimy się doświadczeniami i spostrzeżeniami na Facebooku, informujemy o rozwoju targów oraz ważnych wydarzeniach w środowisku wędkarskim poprzez video bloga. Zespół Targów Rybomania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ja będę w sobotę, będę miał pewnie 1-2 miejsca wolne w aucie więc jeśli ktoś chętny mogę zgarnąć po drodze. BTW - Na liście wystawców widać stoisko JB.PL czy dla forumowiczów będą jakieś wejściówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Też Cię witamy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ja szukam miejsca z wawy, na niedzielę. Jakby ktoś jechał to dawać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ja uderzam w piątek. Może będę miał dwa miejsca wolne z Olsztyna ale sytuacja jest rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Do zobaczenia w sobotę ... (nie poznacie mnie po pilotce ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak do zobaczenia jak Cię nie poznamy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To się jeszcze zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 ... jeśli ktoś ma to poproszę listę wystawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 ... jeśli ktoś ma to poproszę listę wystawcówhttp://m.rybomania.com.pl/pl/wystawcy/list/T611601/?step=5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Do zobaczenia w sobotę ... (nie poznacie mnie po pilotce ) Ja cię Robercie poznam bez pilotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak się rozpoznamy? Ten kto może niech zakłada forumowe buff'y! Ja będę raczej w firmowej bluzie SFP także łatwo mnie rozpoznacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Pogadam z Remkiem i coś pomyślimy. Musi być jakieś miejsce i godzina ale to wszystko jest do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To może mała lista wstępna. Kto i skąd. I kiedy. 1. godski + rower26 - W-wa . Sobota lub niedziela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To może mała lista wstępna. Kto i skąd. I kiedy. 1. godski + rower26 - W-wa . Sobota lub niedziela.Tak proponuje żeby to była sobota Deklaruje się jako Redakcja JB.pl na spotkanie . ( myślę że Remek mnie wesprze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 1. godski + rower26 - W-wa . Sobota lub niedziela.2. Fido W-w (pociągiem) sobota lub niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 1. godski + rower26 - W-wa . Sobota lub niedziela.2. Fido W-w (pociągiem) sobota lub niedzielaJak będziemy jechali to się z nami zabierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi