admin Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Krótko bo wszystko jeszcze w planach.Planuję być w piątek i zrobić krótką relację na stronie - wyłapać jakieś ciekawostkiW piątek późnym popołudniem (18.00) zrobić spotkanie w jakiejś restauracji w Poznaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 też będę w piątek (95%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja czyli proraf będę na pewno w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) a ktos z szanownych kolegow wie czy jakis przedstawicel lowrance/parker bedzie z ekzpozycja? wybieram sie z zamiarem zobaczenia ich nowej zabawki structurescan 3d , tylko nie wiem czy beda... Edytowane 2 Lutego 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Sobota przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 a ktos z szanownych kolegow wie czy jakis przedstawicel lowrance/parker bedzie z ekzpozycja? wybieram sie z zamiarem zobaczenia ich nowej zabawki structurescan 3d , tylko nie wiem czy beda... Sprawdź, będziesz wiedział - http://rybomania.com.pl/midcom-serveattachmentguid-1e5c9909cd326b4c99011e5bdf653d83d5ed971d971/wystawcy_rybomania2016_poznan_2.02.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzięki ponoć będą . Ja i rafalc w niedziele będziemy . Bilet juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja z kolegą będziemy w piątek. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja , mój młody + część ekipy z Gorzowa nastawiamy się na sobotę cały dzionek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Kurde, nie mamy koszulek firmowych, nie mamy czapeczek, nic nie mamy... Nic ten Remek o nas nie dba, jak te sierotki będziem się szwendać wśród obcych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Też będę i zapraszam na nasze stanowisko (LProds +Modelarnia 24.pl) .Po Lublinie miłe wspomnienia poznałem gro wspaniałych ludzi ,usłyszałem sporo pozytywnych opini na temat łowności moich blaszek.Teraz zabieram jeszcze oprócz przynęt moje wędki więc można będzie pomachać tym i tamtym. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Kurde, nie mamy koszulek firmowych, nie mamy czapeczek, nic nie mamy... Nic ten Remek o nas nie dba, jak te sierotki będziem się szwendać wśród obcych Nie macie? ja mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Piotrze, jeśli pozwolisz, z przyjemnością zamienię kilka słów. W Lublinie nie było na to czasu (byłem u Ciebie przez chwilę z Remkiem i Friko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Piotrze, jeśli pozwolisz, z przyjemnością zamienię kilka słów. W Lublinie nie było na to czasu (byłem u Ciebie przez chwilę z Remkiem i Friko).Ta, a o mnie nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No Piotrze byłeś też i to dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 W ciebie nie wątpię ale Bartek łobuz już mnie nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Wybacz Piter Edytowane 2 Lutego 2016 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Wybacz Piter Spoko, żałuję że w Poznaniu mnie nie będzie ale niestety obowiązki zatrzymują w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A to szkoda, miałem nadzieję na jakieś pogaduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Będę w Poznaniu w sobotę, szkoda że Bartek będzie tylko w piątek, fajnie by było sie spotkać. Liczę jednak że zobaczę co poniektóre facjaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jak wszystko wypali zabiorę się ze znajomym. Będziemy najprawdopodobniej w sobote. Mam nadzieję, że do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szemo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jedzie ktoś z 3miasta? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Sobota jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja tez ostatecznie sobota. Moze jakis szybki projekt plakietki z logo JB.pl i miejscem a wpisanie nicka co by łatwiej sie bylo rozpoznac w tlumie? Chetnie poznam kolegow w realu bo do tej pory nie mialem szansy pojawic sie na organizowanych w Warszawie imprezach. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy013 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Będę w niedzielę.Będzie tam możliwość kupna gadżetów jerkbaita czy tylko przez forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi