Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Może komuś się przydadzą dwa zaproszenia na weekend. Mam luźne także w razie czego mogę odstąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Rafal poprosze o jedno dla kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jakby co to będę od środy do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Rafal poprosze o jedno dla kolegi. Nie ma problemu.Najlepiej odebrać na targach bo nie wiem czy pocztą dojdzie na czas chyba że chcesz zaryzykować to możemy spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Do zobaczenia w sobotę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Piątek i Sobota W bluzie SFP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Może komuś się przydadzą dwa zaproszenia na weekend. Mam luźne także w razie czego mogę odstąpić.Jak masz Rafał jeszcze jakaś wolną wejściówkę mogę przygarnąć. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Może komuś się przydadzą dwa zaproszenia na weekend. Mam luźne także w razie czego mogę odstąpić.Jak masz Rafał jeszcze jakaś wolną wejściówkę mogę przygarnąć. W sensie że chcesz zaproszenie czy cytujesz poetę Jak coś to będę mieć dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Zaproszenie ☺. Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 będę w piątek i w sobotę do południa. Sporo znajomych na stoiskach i nie tylko, więc obecność obowiązkowa.Warto wspierać branżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja z Maniek1972 meldujemy się w sobotę.Koczujemy w okolicach Varivasa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 będę w piątek i w sobotę do południa. Sporo znajomych na stoiskach i nie tylko, więc obecność obowiązkowa.Warto wspierać branżę Jarku, może uda nam się wreszcie spotkać? Numer 602 ... .27 nadal funkcjonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja z Maniek1972 meldujemy się w sobotę.Koczujemy w okolicach Varivasa A Wy znowu razem?! ....to dobrze bo łatwiej Was znaleźć do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja z Maniek1972 meldujemy się w sobotę.Koczujemy w okolicach Varivasa To się zobaczymy na "koczowisku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) To ja w tym roku serdecznie zapraszam na stoisko DAM Effzett Edytowane 6 Lutego 2016 przez @Wojti 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Na kawę To ja w tym roku serdecznie zapraszam na stoisko DAM Effett Edytowane 7 Lutego 2016 przez milupa cytat zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja DAM się namówić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Ja DAM się namówić trzymam za słowo PSmam przygotowanych kilka kubków do wydania; DAM na sezon 2016 z napisem Rybomania 12-14.02 (kubek tak jak na foto), zapraszam na moje pokazy w basenie na stoisku ;-) Edytowane 6 Lutego 2016 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To ja w tym roku serdecznie zapraszam na stoisko DAM Effett A nie Effzett ? Zestaw zabójczy - kawka z gummką [emoji16] Na pewno się pojawię, jak/po czym Cię poznac? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Do miłego widzenia Wojtku - na pewno zajrzę do Ciebie i podpatrzę co tam w ''basenie'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Na pewno wpadniemy na kawę i pokazy w basenie.trzymam za słowo PSmam przygotowanych kilka kubków do wydania; DAM na sezon 2016 z napisem Rybomania 12-14.02 (kubek tak jak na foto), zapraszam na moje pokazy w basenie na stoisku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 trzymam za słowo PSmam przygotowanych kilka kubków do wydania; DAM na sezon 2016 z napisem Rybomania 12-14.02 (kubek tak jak na foto), zapraszam na moje pokazy w basenie na stoisku ;-)Już możesz machnąć dedykację ..."dla BOBa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Panowie, a może w sobotę jakieś spotkanie przy stoisku j.pl? O 12? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Witam Panowie DAM to jeden z moich żelaznych sobotnich punktów.. Chciałbym nie tylko spotkać się z Wami, Dam-owcami, ale i strzelić fotkę z Jakubem... I z SG, z Dietmarem Isaiasch'em. Z Zebco, z Flytyerami, z Piotr Bytom...i wieloma wieloma innymi Będzie można??? Pozdrawiam Alek Poradźcie, zacni Koledzy z Poznania, jakieś fajne miejsce (knajpa), gdzie moglibyśmy się spotkać na wieczorowego. Edytowane 6 Lutego 2016 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Będzie stoisko j.pl?Jeśli tak to obowiązkowo Edytowane 6 Lutego 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi