Delux Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Będzie stoisko j.pl?Jeśli tak to obowiązkowo Chyba byl taki plan ale ostatecznie j.pl zniknal z planu ekspozycji wiec sadzac po braku oficjalnej informacji pewnie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Na mapce, wydaje mi się, że widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Niestety nie będzie stoiska j.pl Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 No to zróbmy tak: spotkajmy się w sobotę przy stoisku na którym @JanuszD będzie pokazywał swój uchwyt kołowrotka "delfin". Ma mieć wędki zbrojone w tym uchwycie i w systemie przelotek "delta". Ja w zasadzie wybieram się tylko po to aby to zobaczyć Z tego co pamietam, Janusza przygarnie ArtRod ale jeśli czyta to prosze o potwierdzenie gdzie bedzie. No i 12.oo jak najbardziej dobrą godzina jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Będę, jak zwykle. Obejdę wszystko i z kumplami się zobaczę. Musowo stoisko DAM i SG.Oczywiście nie zapomnę o Rafałku na Varivasie. Rothen, Maniuś i Bob, odwiedzimy wspólnie Roberta? (Taszarka) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Wiecie moze czy bedzie możliwość kupowania sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Myślę, że jak najbardziej. Byłem kiedyś w Niemczech na takich targach, oczopląsu można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 FidoAngel, on 07 Feb 2016 - 10:23, said:No to zróbmy tak: spotkajmy się w sobotę przy stoisku na którym @JanuszD będzie pokazywał swój uchwyt kołowrotka "delfin". Ma mieć wędki zbrojone w tym uchwycie i w systemie przelotek "delta". Ja w zasadzie wybieram się tylko po to aby to zobaczyć Z tego co pamietam, Janusza przygarnie ArtRod ale jeśli czyta to prosze o potwierdzenie gdzie bedzie. No i 12.oo jak najbardziej dobrą godzina jest Czyta Rzeczywiście ART-ROD będzie wystawiał wędki, również w "delcie" na "delfinie". To mogę potwierdzić.Jednak ja wybieram się na targi raczej w charakterze zwiedzającego. Uważam, że lepiej będzie jeżeli nie ja zdecyduję czy stoisko ART-ROD może być miejscem spotkania Jerkbait. Uzgodnię to z właścicielami ART-ROD Forumowicze j.pl to również potencjalni klienci, więc może się uda Jeśli nie, zawsze można wybrać jakieś neutralne miejsce, bar, czy coś (palarnia na świeżym powietrzu). 12-00 to dobra pora. Dostałem również info od Zbyszka Kawalca, że również ma być na targach. Zapraszał mnie, więc i moich Kolegów może też przyjmie Jest kilka możliwości. Najważniejsze, żeby w ogóle się spotkać jeśli jest wola, możliwości się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 To co? W ArtRodzie o 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Kojarzy ktoś czy któryś z wystawców ma w ofercie blanki suzuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szemo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Konrad z North Rods powinien coś mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 To co? W ArtRodzie o 12? Obok , grzecznie staniemy "zapalimy papierosy wyciagniemy flaszki"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 grzecznie (....) wyciagniemy flaszki"... Jakże mi bliska jest Twa filozofia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Obok , grzecznie staniemy "zapalimy papierosy wyciagniemy flaszki"...Tylko nie pluć na chodniki i nie przepędzać ludzi . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Obok , grzecznie staniemy "zapalimy papierosy wyciagniemy flaszki"...My już w piątek wieczorem wyciągniemy flakoniki ....Na tą okoliczność na targi wybieram się naszymi wspaniałymi kolejami PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli już ktoś wcześniej zapodał to proszę usunąć. http://rybomania.com.pl/pl/rybomania_poznan_2016/pokazy_akwarium.jpg Edytowane 7 Lutego 2016 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 @ Manniek 66 , będę miał i ja suzuki tego do 11gr , ubranego w torzity ,wiec machnąc można będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Git, docelowo szukam tego 6lb 702 czyli po naszemu 8pb 7g. Ale chętnie zobaczę jak wygląda ten do 11g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Chętnie się z Wami spotkam, i będę o 12 przy Art-Rodzie.A jak Was rozpoznać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 A ja zapraszam również do mnie , stoisko LProds/Modelarnia 24.pl , będą i wędki , gotowe inserty , cały asortyment moich blach a na modelarni będzie można zapoznać się z ofertą wszelkiego rodzaju silikonów i barwników do gum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 tak ogólnie -- to lepiej w sobote czy w niedziele sie wybrać ??, bo nigdy nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 tak ogólnie -- to lepiej w sobote czy w niedziele sie wybrać ??, bo nigdy nie byłemZ obserwacji poprzednich lat wynika ze nie warto sie spieszyc w sobote do 14 bedzie raczej dziki tlum potem robi sie juz komfortowo i spokojnie mozna zwiedzac. W niedziele tez powinno byc luzniej aczkolwiek im pozniej tym bardziej zaczyna sie wyczuwac pokatne pakowanie wystawcow. Mam nadzieje ze w tym roku organizacyjnie bedzie lepiej i nie bedzie takiego złodziejstwa jak w poprzednich latach - tego zycze chopakom wystawiajacym sie na targach. Polecam tez zwiedzajacym miec oczy szeroko otwarte i reagowac zdecydowanie. Takie zachowania trzeba tempic kazdym mozliwym sposobem !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 no to do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Właśnie się dowiedziałem że będę też ☺.Juz się boje ze zostane na noc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Szukamy czwartego do brydża na sobotę. Lecimy z centrum: -Moja skromna osoba-Łukasz, rower26-Andrzej, godski Mam 4 bilety więc chętny również dostaje darmową wejściówkę. Wymagane:-składka na paliwko-wyjazd z okolic podwarszawskich Janek(Wolica) o godz. 6.00-integracyjny nastrój 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi