Skocz do zawartości

Rybomania Poznań 2016 - 12-14.02.2016

Tommek

Rekomendowane odpowiedzi

No to zróbmy tak: spotkajmy się w sobotę przy stoisku na którym @JanuszD będzie pokazywał swój uchwyt kołowrotka "delfin". Ma mieć wędki zbrojone w tym uchwycie i w systemie przelotek "delta". Ja w zasadzie wybieram się tylko po to aby to zobaczyć  ;)

Z tego co pamietam, Janusza przygarnie ArtRod ale jeśli czyta to prosze o potwierdzenie gdzie bedzie. 

No i 12.oo jak najbardziej dobrą godzina jest  :)

• Like 4

FidoAngel, on 07 Feb 2016 - 10:23, said:

No to zróbmy tak: spotkajmy się w sobotę przy stoisku na którym @JanuszD będzie pokazywał swój uchwyt kołowrotka "delfin". Ma mieć wędki zbrojone w tym uchwycie i w systemie przelotek "delta". Ja w zasadzie wybieram się tylko po to aby to zobaczyć  ;)

Z tego co pamietam, Janusza przygarnie ArtRod ale jeśli czyta to prosze o potwierdzenie gdzie bedzie. 

No i 12.oo jak najbardziej dobrą godzina jest  :)

Czyta :)

Rzeczywiście ART-ROD będzie wystawiał wędki, również w "delcie" na "delfinie". To mogę potwierdzić.

Jednak ja wybieram się na targi raczej w charakterze zwiedzającego.

Uważam, że lepiej będzie jeżeli nie ja zdecyduję czy stoisko ART-ROD może być miejscem spotkania Jerkbait. Uzgodnię to z właścicielami ART-ROD :)

Forumowicze j.pl to również potencjalni klienci, więc może się uda :)

Jeśli nie, zawsze można wybrać jakieś neutralne miejsce, bar, czy coś (palarnia na świeżym powietrzu). 12-00 to dobra pora.

Dostałem również info od Zbyszka Kawalca, że również ma być na targach. Zapraszał mnie, więc i moich Kolegów może też przyjmie :D

Jest kilka możliwości. Najważniejsze, żeby w ogóle się spotkać :rockon: jeśli jest wola, możliwości się znajdą ;)

tak ogólnie -- to lepiej w sobote czy w niedziele sie wybrać ??, bo nigdy nie byłem

Z obserwacji poprzednich lat wynika ze nie warto sie spieszyc w sobote do 14 bedzie raczej dziki tlum potem robi sie juz komfortowo i spokojnie mozna zwiedzac. W niedziele tez powinno byc luzniej aczkolwiek im pozniej tym bardziej zaczyna sie wyczuwac pokatne pakowanie wystawcow.

Mam nadzieje ze w tym roku organizacyjnie bedzie lepiej i nie bedzie takiego złodziejstwa jak w poprzednich latach - tego zycze chopakom wystawiajacym sie na targach. Polecam tez zwiedzajacym miec oczy szeroko otwarte i reagowac zdecydowanie. Takie zachowania trzeba tempic kazdym mozliwym sposobem !!!

• Like 2

Szukamy czwartego do brydża na sobotę.

Lecimy z centrum:

-Moja skromna osoba

-Łukasz, rower26

-Andrzej, godski

Mam 4 bilety więc chętny również dostaje darmową wejściówkę.

Wymagane:

-składka na paliwko

-wyjazd z okolic podwarszawskich Janek(Wolica) o godz. 6.00

-integracyjny nastrój ;)

• Like 4