Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja z Maniek1972 meldujemy się w sobotę.Koczujemy w okolicach Varivasa Możecie koczować nawet na stoisku będzie stolik i kilka krzeseł Wszystkich fanów wędek JDM i linek Varivas serdecznie zapraszamy. Hasło jerkbait będzie skutkować względami nie spotykanymi dla zwykłych śmiertelników 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 A jak.Wszystkich obejdziemy I się przywitamy przy kawie i ciastkach ??? Będę, jak zwykle. Obejdę wszystko i z kumplami się zobaczę. Musowo stoisko DAM i SG.Oczywiście nie zapomnę o Rafałku na Varivasie. Rothen, Maniuś i Bob, odwiedzimy wspólnie Roberta? (Taszarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Rafał jak dojdziemy do ciebie to już rozbijam namiot na twoim stoisku Możecie koczować nawet na stoisku będzie stolik i kilka krzeseł Wszystkich fanów wędek JDM i linek Varivas serdecznie zapraszamy. Hasło jerkbait będzie skutkować względami nie spotykanymi dla zwykłych śmiertelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mam 3wolne miejsca w aucie na sobotę na rybomanie. Okolice Wałbrzych, Legnica, Wrocław Jak ktoś chętny to zapraszam na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Miałem być w Poznaniu w tamtym roku ale jakoś nie wyszło. W tym będę na pewno i to z moją Panią,ponieważ ma urodziny w same walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 ...ponieważ ma urodziny w same walentynki Witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy74 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Fajna sprawa, można za jednym razem obskoczyć obydwie okazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Pozazdrościć,moja lepsza połowa nie byłaby zadowolona z tego rodzaju prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Obok , grzecznie staniemy "zapalimy papierosy wyciagniemy flaszki"...Jak w sklepie Art-Rod to idealnie bo obok jest monopol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Z racji tego, że nie mogę się dogadać z czwartą osobą to informuje, że mam jedno miejsce wolne w samochodzie na piątek. Oczywiście wejściówka będzie. Jedynie zrzuta na paliwo. Wyjazd z Olsztyna około 5:30 - 6:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Przypominam wszystkim Kolegom, wybierającym się na piątkowy dzień VIP, by aktywowali zaproszenia na stronie www.mtp24.pl Jeśli tego nie zrobicie, to stracicie mnóstwo czasu i nerwów na bramce i w kasie targów, ćwiczyłem to w roku ubiegłym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Jeżeli ktoś potrzebuje mam 5 wejściówek ale na sobotę/niedzielę. Wystarczy e-mail na pw. Wejściówki w pdf-ie do wydrukowania. Oczywiście zapraszam również do siebie - pawilon 6, stoisko 42. Miło będzie przybić piątkę. Do zobaczenia. Poszły niczym świeże bułeczki. Jeszcze raz - do zobaczyska. Edytowane 9 Lutego 2016 przez tymon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Chętnie Poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Chętnie Poszedł priv Robert zabiorę na targi to co wysłać miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Także pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Chętnie wezmę PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jeśli jeszcze aktualne to tez poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Gdyby ktoś miał wejściówkę na sobotę, bardzo chętnie przyjmę; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Jak my się rozpoznamy w tym tłumie? Jakieś metalowe znaczki mam. Może Buffy ? Edytowane 9 Lutego 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Buff brzmi ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 A kto nie ma Buff'a niechaj logo szuka Ja sobie drukne logo jb.pl i wepne w klape jezeli oczywiscie szanowni admini nie maja nic przeciwko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 U mnie zmiana planów, będę w piątek 12 cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 CześćJa będę w sobotę od czasu otwarcia. Czarnego ze srebrnymi piórami i wąsem łatwo rozpoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ma któs może jeszcze jakies wejściówki na sobotę/niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 W sobotę będę i ja! Czy na forumowy stoisku będą jakieś gadżety do nabycia ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi