Sebo0707 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 W sobotę będę i ja! Czy na forumowy stoisku będą jakieś gadżety do nabycia ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Nie będzie forumowego stoiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Nie będzie forumowego stoiska. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padmix Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Leci ktoś na targi z okolic Grudziądza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Leci ktoś na targi z okolic Grudziądza ?My przez Toruń jedziemy więc niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Orientuje się ktoś czy jest możliwość płacenia kartą na stoiskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Orientuje się ktoś czy jest możliwość płacenia kartą na stoiskach?Napewno nie na każdym, te większe może udostępniają taką opcje. Lepiej wziąć gotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie będzie forumowego stoiska. Szkoda myślałem że sobie sprawię naszywkę i kubek a tu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Akwarium już pełne.. Z tego co widziałem, zapowiada się mega impreza!!! Pozdrowienia dla wszystkich chłopaków (i dziewczyn) którzy nieźle zasuwają żeby zapiąć wszystko na ostatni guzik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Panowie, Jest szansa na jakieś numerki zaproszeń ? Te które dostaliśmy ze "źródła" już chyba ktoś wcześniej wykorzystał. Taki dostaję komunikat przy rejestracji zaproszenia. z góry dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wiecie może czy jak chciał bym coś nabyć mogę płacić plastikiem ?Podłącze się do pytania o wejściówki dla dwóch par ☺.To taka wspólna randka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Napewno nie na każdym, te większe może udostępniają taką opcje. Lepiej wziąć gotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Do zobaczenia jutro panowie:))) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Potrzebuję pilnie pomocy Koledzy. Czy ktoś z was jest w stanie aktywować dla mnie ze swojego własnego konta moje zaproszenie Vip, które dostałem. Jak ktoś z was może mi pomóc to proszę priv, a udziele moje dane. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Piotr123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Czy jutrzejsza akcja przybijania piątek o 12:00 obok stoiska ART-ROD aktualna? Może mała lista obecności: 1.Bandit2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) 1. Bandit2. godski3. Tomek884. Rower265. .........100. .... Edytowane 12 Lutego 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Aktualna, a jakże 1. Bandit2. godski3. Tomek884. Rower265. Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jesteśmy już na miejscu. Pierwsze stoisko Konger. Pobiegliśmy tam bo .... Mieliśmy jeszcze niepotwierdzone informacje o nowej serii wędek dla miłośników Street Fishingu. I .... są!!!! Zerknijcie sami - seria wędek Streeto Jesli macie możliwość biegniecie na stoisko Kongera na prawdę warto obmacać te wędki!!! Szpady! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nowości Savage Gear attachment=298280:ImageUploadedByTapatalk1455276804.158893.jpg] Trochę tradycji Rafał - @spigot w akcji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 piękne Kongerki:) prosze relacje Sakury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Karaś Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Zapraszamy odwiedzajaczch targi na nasze stoisko nr 36 w hali 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 1. Bandit 2. godski 3. Tomek88 4. Rower26 5. Kamil Z. 6. Fido 7. JanuszaD też namówię na piąteczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jesteśmy na stoisku FoxBoats. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jesteśmy teraz na stoisku Varivas'a. Nowe fajne linki .... Promocja!!! A czy wiecie, że Varivas ma też fajne haczyki muchowe ... to coś dla mnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nowości Salmo ... I .... 9m pod wodą ... ale potrafi głębiej ... Z UV balastem Pokryty aluminium .... Bass Bug podobno też fajne na szczupaki I killerek już znany na rynku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 NG Polska - znalazłem przynęty Rozemeijera - będą dobre na Syrsan? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi