coma Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 NG Polska - znalazłem przynęty Rozemeijera - będą dobre na Syrsan? Chętnie sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nowość z ElJacht .... Z wifi - podłączony tablet - streaming video na urządzenia mobilne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 WileyX. Ooooooo takie chcę. Co roku kupuję nowe może czas pomysleć o czymś lepszym ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Rapala i ..... Street Fishing !!!! Super oferta! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Remek te duże Westin Shadteezy jaki miały rozmiar, jak byś był gdzieś w pobliżu to zerknij proszę Edytowane 12 Lutego 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jest mozliwosc kupna sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Szkoda, że Daiwa tak ubogo... Tak, Eldorado sprzedaje, pleciona itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Remek te duże Westin Shadteezy jaki miały rozmiar, jak byś był gdzieś w pobliżu to zerknij proszęSą wielkie a cena jednej szt 43 zł nie dał bym tyle bo po zębach schodzi zewnętrzna warstwa silikonu. Widzieliśmy na firmowym ich stoisku. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Postaram się być ... jak się nie zagubię między tymi wszystkimi straganami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) 1. Bandit 2. godski 3. Tomek88 4. Rower26 5. Kamil Z. 6. Fido 7. JanuszaD też namówię na piąteczkę 8. Bob1 Mało nas. Sądziłem że 50-tki dobijemy a tu 8 osób Edytowane 12 Lutego 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dzięki Sebo.Po zdjęciach patrząc wygląda jak by sam Remek tam był, chłopaki wesprzyjcie go i dawajcie relację z fajnymi fotkami ( choć ja już co chciałem zobaczyłem teraz tylko czekać na zwodowanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) I rothen Edytowane 12 Lutego 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino9 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dino9 i Robin71 też się zameldują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jak ktoś potrzebuje mam dwie w pdfie wejsciowki i 6 szt. już papierowych, ale te do odbioru bylyby u mnie na stoisku - jeden wchodzi i może komuś pomóc. Temat do ogarniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Veni vidi vici... Karpiomania zaliczona...ogólnie bez jakiegoś większego szału. A największy wstyd powinna odczuwać Daiwa/Cormoran. Duże stanowisko a prawie nic nie pokazane. Można było tańczyć między regałami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 1. Bandit 2. godski 3. Tomek88 4. Rower26 5. Kamil Z. 6. Fido 7. JanuszaD też namówię na piąteczkę 8. Bob1 Mało nas. Sądziłem że 50-tki dobijemy a tu 8 osób Powoli, pomalutku Andrzeju, będę i ja. Spotkanie obowiąxkowe. Pozdrawiam Alek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 9 . Urasenty 10. Prus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 11. Minibam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Mała poprawka 9.rothen 9 . Urasenty 10. Prus Edytowane 12 Lutego 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie wiem czy przeżyjemy zmianę numerów startowych ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dzięki Sebo. Po zdjęciach patrząc wygląda jak by sam Remek tam był, chłopaki wesprzyjcie go i dawajcie relację z fajnymi fotkami ( choć ja już co chciałem zobaczyłem teraz tylko czekać na zwodowanie )Piotrek, będziesz jutro? Fatsiaki Twoje mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Lubię być w pierwszej 10 Nie wiem czy przeżyjemy zmianę numerów startowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Porządek musi być. 1. Bandit2. godski3. Tomek884. Rower265. Kamil Z.6. Fido7. JanuszaD też namówię na piąteczkę 8. Bob19. rothen10. Dino911. Robin7112. platynowłosy13. Urasenty14. Prus15. Minibam Ostatni stawia kolejkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi