Skocz do zawartości

Rybomania Poznań 2016 - 12-14.02.2016

Tommek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Sebo.

Po zdjęciach patrząc wygląda jak by sam Remek tam był, chłopaki wesprzyjcie go i dawajcie relację z fajnymi fotkami :D

( choć ja już co chciałem zobaczyłem teraz tylko czekać na zwodowanie ;) )

Wzion piniondze na delegację i nie zamierza sie z nikim dzielić ale jakby browara postawił to może... :D

Edytowane przez FidoAngel
  • Like 1

Byłem, widziałem, pomacałem. Jestem zadowolony, poznałem chłopaków z Varivasa,nabyłem żyłeczkę do ul casta o prawie 0 rozciągliwości(nowość).Obejrzałem wędki castingowe Graphiteleader, robią wrażenie.

Podobnie zaskoczyła mnie oferta kijków do baitcastingu na stoisku f-my Westin.

Ogromna oferta przynęt silikonowych, szczególnie raczków, wormów i innych wydziwadeł, na które uwielbiam łowić. No i oczywiście odwiedziłem kolegów obecnych na różnych stoiskach.

Fotek niestety nie robiłem, bo mi telefon(aparat) padł.

• Like 1

Ciekawe,widziałem Ojca Dyrektora,chwilka bajery,i niby wszystko ok.ale jest w tym wszystkim coś dziwnego.........Remek nie miał przy sobie aparatu.......a zdjęcia są :blink:

Ogólnie, jak zwykle targi super towarzysko,sporo znajomych ludzi z forum się spotyka po latach przerwy,a i sporo poznaje w tzw.realu. Przed nami najgorsze dwa dni ,ale damy rade,a co ;)

• Like 1

Byłem, widziałem, pomacałem. Jestem zadowolony, poznałem chłopaków z Varivasa,nabyłem żyłeczkę do ul casta o prawie 0 rozciągliwości(nowość).Obejrzałem wędki castingowe Graphiteleader, robią wrażenie.

Podobnie zaskoczyła mnie oferta kijków do baitcastingu na stoisku f-my Westin.

Ogromna oferta przynęt silikonowych, szczególnie raczków, wormów i innych wydziwadeł, na które uwielbiam łowić. No i oczywiście odwiedziłem kolegów obecnych na różnych stoiskach.

Fotek niestety nie robiłem, bo mi telefon(aparat) padł.

szkoda że fotek nie zrobiłeś.....

Veni vidi vici...

Karpiomania zaliczona...ogólnie bez jakiegoś większego szału. A największy wstyd powinna odczuwać Daiwa/Cormoran. Duże stanowisko a prawie nic nie pokazane. Można było tańczyć między regałami. 

Jak to mawiają :"kto bogatemu zabroni"-piszę oczywiście o stanowisku Daiwy.

Karpiomania- być może tak to wygląda,bo taki mamy trend na rynku,od lat z resztą.Uważam jednak że dla każdego coś fajnego/nowego jest do oglądnięcia-nie ma lipy.Konkurencja musi na rynku być,inaczej utoniemy w morzu tanizny z ChRL.

Jutro o ile w ferworze zakupów nie zapomnę to postaram się przesłać trochę zdjęć dla tych, którzy nje mogą tam być.

Ja mam w planach kupić plećke i poszukać/ew. Kupić blank pod nowego ul casta :)

Tylko w Art-Rodzie widziałem troche blanków, i u Piotrka Lipca X Zoge 7 kg.

A porządnych rozjaśniających z poalryzacją nie było? Bo to co dostępne w handlu, to często tak tylko w nazwie mają.