BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Było pisać od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki Sebo. Po zdjęciach patrząc wygląda jak by sam Remek tam był, chłopaki wesprzyjcie go i dawajcie relację z fajnymi fotkami ( choć ja już co chciałem zobaczyłem teraz tylko czekać na zwodowanie )Wzion piniondze na delegację i nie zamierza sie z nikim dzielić ale jakby browara postawił to może... Edytowane 12 Lutego 2016 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Byłem, widziałem, pomacałem. Jestem zadowolony, poznałem chłopaków z Varivasa,nabyłem żyłeczkę do ul casta o prawie 0 rozciągliwości(nowość).Obejrzałem wędki castingowe Graphiteleader, robią wrażenie. Podobnie zaskoczyła mnie oferta kijków do baitcastingu na stoisku f-my Westin. Ogromna oferta przynęt silikonowych, szczególnie raczków, wormów i innych wydziwadeł, na które uwielbiam łowić. No i oczywiście odwiedziłem kolegów obecnych na różnych stoiskach. Fotek niestety nie robiłem, bo mi telefon(aparat) padł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Pierwsza 15 też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ciekawe,widziałem Ojca Dyrektora,chwilka bajery,i niby wszystko ok.ale jest w tym wszystkim coś dziwnego.........Remek nie miał przy sobie aparatu.......a zdjęcia są Ogólnie, jak zwykle targi super towarzysko,sporo znajomych ludzi z forum się spotyka po latach przerwy,a i sporo poznaje w tzw.realu. Przed nami najgorsze dwa dni ,ale damy rade,a co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 16.huligan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Byłem, widziałem, pomacałem. Jestem zadowolony, poznałem chłopaków z Varivasa,nabyłem żyłeczkę do ul casta o prawie 0 rozciągliwości(nowość).Obejrzałem wędki castingowe Graphiteleader, robią wrażenie.Podobnie zaskoczyła mnie oferta kijków do baitcastingu na stoisku f-my Westin.Ogromna oferta przynęt silikonowych, szczególnie raczków, wormów i innych wydziwadeł, na które uwielbiam łowić. No i oczywiście odwiedziłem kolegów obecnych na różnych stoiskach.Fotek niestety nie robiłem, bo mi telefon(aparat) padł.szkoda że fotek nie zrobiłeś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Veni vidi vici... Karpiomania zaliczona...ogólnie bez jakiegoś większego szału. A największy wstyd powinna odczuwać Daiwa/Cormoran. Duże stanowisko a prawie nic nie pokazane. Można było tańczyć między regałami. Jak to mawiają :"kto bogatemu zabroni"-piszę oczywiście o stanowisku Daiwy.Karpiomania- być może tak to wygląda,bo taki mamy trend na rynku,od lat z resztą.Uważam jednak że dla każdego coś fajnego/nowego jest do oglądnięcia-nie ma lipy.Konkurencja musi na rynku być,inaczej utoniemy w morzu tanizny z ChRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Panowie ja miałem dzisiaj ciężki dzień - kilkadziesiąt rozmów z ludźmi z branży. Chciałem odwiedzić jak najwiecej osób. Dlatego zdjeć zrobiłem niewiele ale tez taki był cel mojej wizyty - nie relacyjny. Udało sie niewiele sfotografować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Biznes is biznes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jutro o ile w ferworze zakupów nie zapomnę to postaram się przesłać trochę zdjęć dla tych, którzy nje mogą tam być. Ja mam w planach kupić plećke i poszukać/ew. Kupić blank pod nowego ul casta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jutro wybieram się po raz pierwszy na te targi. Nie mogę się już doczekać. "Macant amator" hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jak nie zapomnę to postaram się wpaść zbić piątkę 17.Manniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Chłopaki jest na miejscu bankomat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 ...postaram się wpaść zbić piątkę 17.ManniekUwaga na kolege agresora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jutro o ile w ferworze zakupów nie zapomnę to postaram się przesłać trochę zdjęć dla tych, którzy nje mogą tam być. Ja mam w planach kupić plećke i poszukać/ew. Kupić blank pod nowego ul casta Tylko w Art-Rodzie widziałem troche blanków, i u Piotrka Lipca X Zoge 7 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Chłopaki jest na miejscu bankomat?Na samych targach nie zwróciłem uwagi,ale w pobliżu jest trochę bankomatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Tylko w Art-Rodzie widziałem troche blanków, i u Piotrka Lipca X Zoge 7 kg.Wiem, liczyłem na Konrada z north rods ale go nie ma w tym roku. Szkoda...blanki suzuki mnie najbardziej interesują. Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jak tam z parkingiem? Znajdziemy coś wolnego w okolicach targów?Czy też lepiej zaparkować kilka kilometrów dalej i taxi wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Wal pod same targi uwentualnie od"tylu".zawsze się coś znajdzie a nawet za parę złotych standard owo pomogą ci zaparkować i auta popilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Mało fotek robiłem. Polecam pocholować suma naprawdę bardzo realistyczne. Silnik do Łodzi Piotra Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Zaparkuj na city center(galeria przy dworcu PKP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Wal pod same targi uwentualnie od"tylu".zawsze się coś znajdzie a nawet za parę złotych standard owo pomogą ci zaparkować i auta popilnują. Zaparkuj na city center(galeria przy dworcu PKP).Dziękuję Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 tego evinruda to musze pogłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 WileyX. Ooooooo takie chcę. Co roku kupuję nowe może czas pomysleć o czymś lepszym ...ImageUploadedByTapatalk1455289083.002647.jpgImageUploadedByTapatalk1455289096.891635.jpgImageUploadedByTapatalk1455289115.851089.jpgImageUploadedByTapatalk1455289157.354963.jpgImageUploadedByTapatalk1455289170.010469.jpgA porządnych rozjaśniających z poalryzacją nie było? Bo to co dostępne w handlu, to często tak tylko w nazwie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi