SlawekNikt Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 No, ale wiesz przecież, że kosmicznie aluminium to jest kosmiczne ? ???? A mosiądz to takim przyziemny materiał ???? Pany: każdemu według potrzeb i możliwości ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 No, ale wiesz przecież, że kosmicznie aluminium to jest kosmiczne ? [emoji3] A mosiądz to takim przyziemny materiał [emoji6] Pany: każdemu według potrzeb i możliwości [emoji5]No chyba że ktoś ma mega kosmicznego steeza z ... Hybrydowym kołem [emoji3] Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Dokladnie. Poziom stopu duralminium jest wymuszony przez rynek. Rynek chce jak najlzejsze mlynki wiec producenci ulpeszaja stopy i sie dostosowują. Powiasta napisana na forum w okolicach lat 2010 mowila ze mosiadz jest trwalszy od aluminnium i tak bylo no ale to x czasu temu. Mordel i Skaly juz nie jest top na antenie. . Teraz sa stopy typu a7075 ... Itp itd.No ale na aliexpress tego nie ma... Jeszcze hahahaha Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 I dzięki Bogu. A do tego coraz więcej plastiku w tych super nowościach. Ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Chciałem Was podpytać, z czego dalej poślę przynętę - Daiwa Morethan czy Zillion HLC 1514? Stoję przed trudnym wyborem, co będzie lepsze do rzecznego łowienia na przynęty o średniej wadze 20-30g. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Chciałem Was podpytać, z czego dalej poślę przynętę - Daiwa Morethan czy Zillion HLC 1514? Zillion HLC Stoję przed trudnym wyborem, co będzie lepsze do rzecznego łowienia na przynęty o średniej wadze 20-30g. Trudno doradzic. Brak kryteriów... Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zillion HLC Trudno doradzic. Brak kryteriów...Zadam może idiotyczne pytanie, ale jaki model Daiwa z dostępnych na rynku rzuca najdalej w opisanym ciężarze przynęt. Chcę ten kołowrotek ożenić z Yamaga Ballistic 93m. Zależy mi na osiąganiu jak największych odległości rzutowych. Głównie łowię gumami w rozmiarze do 3'. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zakres linek od 1.2 do 1.5 PE. Na końcu zawsze dowiązuję hard mono. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Odległość rzutu zwiększy też zakup łożysk air HD ???? Edytowane 29 Czerwca 2019 przez rimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi