sdd_ Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam Kolegów, i również poproszę o dopisanie mnie do listy. PozdrawiamSławek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łagodny Bizon Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jestem chętny, proszę mnie zapisać pozdrawiam Michał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jeżeli można jeszcze dołączyć to ja także chętnie bym uczestniczył 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 To i ja dołączę jeśli można. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Lista zaktualizowana. Na ten moment 23 osoby postanowiły uczestniczyć w naszym projekcie. Zapraszamy pozostałych forumowiczów do przyłączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Proszę o dopisanie mnie do listy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 To i ja spróbuję swoich sił. Proszę mnie dopisać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Proszę i mnie dopisać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Również z chęcią wezmę udział, także poproszę o dopisanie do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Poproszę o dopisanie do Listy Pozdrawiam Pat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Lista już zaktualizowana. Czekamy na Wasze red tagi. My już szykujemy kolejne niespodzianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_hna Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Poproszę odpisać i mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Poproszę o dopisanie mnie do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 30! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Koledzy jestem pod wrażeniem ilości uczestników. Serdecznie zapraszamy kolejnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBrzanka Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Poproszę i ja o wpisanie na listę 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Poproszę i ja o wpisanie na listę i .... wiem ... że będzie przepięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Koledzy jestem pod wrażeniem ilości uczestników. Serdecznie zapraszamy kolejnych! Teraz Mirku będziesz musiał zmienić wstępniak na ... Koleżako i Koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 I ja poproszę o dopisanie do listy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBrzanka Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 i .... wiem ... że będzie przepięknie! Zobaczymy, talentow mam kilka, moze coś nowego odkryję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Grażynka zobacz na mój talent Gwarantuje że popłaczesz się ze śmiech z mojego "jeżyka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam Koleżankę!Już niedługo niespodzianka ze strony organizatorów - szkoleniowy, kobiecy wątek w szkółce.Ale nie mogę zdradzać tajemnicy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Grażynka zobacz na mój talent Gwarantuje że popłaczesz się ze śmiech z mojego "jeżyka" Ot i łobuz jeden, kobieta na horyzoncie się pojawiła a ten od razu niby jeżyka jej pokaże . Czy Waszmość @remek dopisze mnie do listy ?No coś tam z Wami wspólnie chciałbym pokręcić, na ile udanie to się okaże. Edytowane 5 Lutego 2016 przez Zwierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Proszę o dodanie mnie do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Koleżanki i koledzy, mamy już uczestników szkółki z zagranicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi