admin Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 34 osoby ... na prawdę świetnie! Lista zaktualizowana i naczekamy na Wasze red tagi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Czy mogą to być czasami microjigi (np: do red taga dodam główkę wolframową). Jeśli tak to proszę o dopisanie do listy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jakoś słowo szkoła nie najlepiej mi się kojarzy . Jednak taka lista uczniów pomogła przełamać te negatywne skojarzenia .Proszę o dodanie mnie do listy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A mi przeciwnie - tęsknię za tymi czasami a już szczególnie za szkółką wyższą - a kręcenie much to taka wyszcza szkoła jazdy dlatego się zapisałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie mam wszystkich materiałów i muszkarz ze mnie nijaki ale się zapiszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefo82 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 witam, poproszę o dopisanie do listy, co prawda trochę już kręcę ale nowej wiedzy i ewentualnego wyłapanae błędów w technice nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A mi przeciwnie - tęsknię za tymi czasami a już szczególnie za szkółką wyższą - a kręcenie much to taka wyszcza szkoła jazdy dlatego się zapisałem. Napisałem ,że źle mi się kojarzy słowo szkoła , a nie uczelnia . Zaczynamy raczej od podstawówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Myślę, że uda nam się sprawnie przejść od podstawówki, przez liceum, do uczelni.Gimnazjum celowo pomijam, bo mogą zlikwidować w trakcie trwania szkółki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Koleżanki i koledzy!Został jeszcze tydzień na prezentację własnoręcznie zawiązanego Red Taga. W przyszły poniedziałek startujemy z kolejnym wzorem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Lista zaktualizowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llarg Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 I ja sie chętnie podszkolę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jesli jeszcze mozna to ja tez chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Proszę i mnie zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elefant68 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam!Proszę o wpisanie i mnie na listę uczestników.Chętnie wezmę udział w naukach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Aktualizacja wykonana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam.Jeżeli można to ja też z chęcią wezmę udział. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Cześć.Chętnie dołączę do wykładów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Idziemy w kierunku 50 osób ... Jestem pod wrażeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millku Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Proszę i mnie dopisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1976 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam,Jeżeli to jeszcze możliwe, proszę o dopisanie do listy :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam, Jeżeli to jeszcze możliwe, proszę o dopisanie do listy :-) Tak oczywiście i ... zapraszamy do pierwszego zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1976 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ok. Dziękuję, zabieram się do pracy :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penaro Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Chętnie dołączę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany76 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dołączę również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Dobra, w całym swoim życiu, zrobiłem jedną muchę i to pod kierunkiem muszkarza, ale proszę o dopisanie do listy.Materiałów muchowych mam całe pudło (trafiło do mnie zrządzeniem losu), niestety, nie mam zielonego pojęcia co mam i do czego mogę to wykorzystać. Podane nazwy niewiele mi mówią, więc będę pewnie trochę improwizował.Brakuje mi imadła, ale coś wymyślę.Andrzej Edytowane 12 Lutego 2016 przez Durzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi