Mdah Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Sorki nie skumałem, że chodzi o Twojego kijka Guzu Myślałem, że post @jans'a dotyczył wędki @Popperka. Już czas odpocząć. Kijki piękne BTW: Guzu, jak sprawuje się Stelka SW? Planuję niedługo zakup jej uboższego brata SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Bardzo dobrze sie sprawuje ta SW. Juz leci jej kolejny sezon na Ebro. Byla tez na Odrze na boleniach. Twin powera Sw nie mialem okazji zapoznac. Ale mysle ze to tez bedzie bardzo zacna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Sorki nie skumałem, że chodzi o Twojego kijka Guzu Myślałem, że post @jans'a dotyczył wędki @Popperka. Już czas odpocząć. Kijki piękne BTW: Guzu, jak sprawuje się Stelka SW? Planuję niedługo zakup jej uboższego brata SW. TP 4000 PG SW od dwóch dni jest w moim posiadaniu. Młynek rewelka!!! Praca idealna, świetne nawijanie plecionki. Myślę, że generalnie jest lepszy niż moja Stella A.D. 2004. To 5 lat różnicy, technika idzie na przód. Wielkie zaskoczenie to praca pod obciążeniem. Nie ma znaczenia, czy zwijam woblera pod prąd, czy z prądem - młynek pracuje tak samo lekko Załamała mnie tylko korbka z wielką gałą, ale albo się przyzwyczaję, albo kupię T-knoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 To ciekawe Tomku. Wlasnie mialem sie dopytywac jak tam pierwsze wrazenia. A tu taka laurka A w czym jest lepszy od Stelli ? mozesz rozwinac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Przede wszystkim nawijanie plecionki. W TP zwoje są tak gęsto, że praktycznie ich nie widać. Wydaje mi się też, że rzucam z niego trochę dalej. Muszę jednak wyczuć ile mogę załadować plecionki na szpulę z tym nowym rantem, być może poleci jeszcze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 He he Milo sie to czyta. naprawde. A jakbys sie decydowal na wymianke knoba to dawaj znac. Ja tez bede dzialal w tym kierunku. To zsynchronizujemy wysilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wkurzyłem się trochę na tą gałę, bo przed zakupem sprzedający twierdził, że obydwie wersje 4000 mają normalne korbki...Pocisnę go jeszcze, może uda się załatwić T-knoba gratis? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 jak bedziesz gadal z japoncem to podpytaj tez o rączke do mojego TP te gumoleony lekko mnie grzeja a moze maja podwójne lapki z checia bym nabyl chcoiaz juz sie do pojedynczej przyzwyczailem dawaj focie tego tp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Niedługo premiera biomastera SW, ale uchwyt też jakiś duży http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath /21_39_41_1663/saltwater-fishing-big/reel/shimano-spinning-r eels/10-biomaster-sw.html Dajcie znać jaki koszt tego mniejszego uchwytu, bo do moich potrzeb ta gała nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 japonce widocznie lubia tak lowic z ta gala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 szpiegu a do jakiego TP chcesz? oni chyba wyznaja zasade że od 2500/3000w górę sa tylko pojedyncze są takie na stronie http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/ products_id/5367/cPath/22_81_83_135/river-lake-fishing-fresh water/yumeya-08-twinpower-2500-double-handle.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wkurzyłem się trochę na tą gałę, bo przed zakupem sprzedający twierdził, że obydwie wersje 4000 mają normalne korbki...Pocisnę go jeszcze, może uda się załatwić T-knoba gratis? <_< Ten Twoj bylo wiadomo ze przyjdzie z gala. Rzeczywiste fotki jak wisza, to zawsze jest gala. Ten z T-knob to taki katalogowy stwor, ladnie wygladal na potrzeby wydawnictwa Shimano na 2010 rok <_< A ja do mojej Stelli SW dostalem i gale i T-knoba @Szpiegu jedyna szansa na podwojna korbke do Shimano Twin Power lub Stella w rozmiarze 4000 to upolowac stara Stelle z 1995 lub 1998 roku w tym rozmiarze z podwojna korbka. Byly takie serie na Japonie. Mowimy o tej korbce przetykanej o przekroju 4 katnym. Takie jak maja Stelle F oferowane z Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 do 4000 fa ale cos biednie to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 No bo raczej musisz zapomniec o podwojnej. Chyba ze pojdziesz w kierunku BASSART : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Fotki TP SW 4000 PG Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Kurde ale gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 i nie było zamiennego uchwytu? T to albo se poleciał w kulki albo wycofali opcję z 2 uchwytami jak było we wcześniejszych modelach i stellach. z tego co ganiałem po forach SW.to oni zawsze takie gały na moze uzywaja .niby wygodniejsze w pionowym jiggowaniu wiesz z tego co widze to w PG jest zawsze gała .a T jest w tych XG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Niezle sie prezentuje. Troche nie do konca mi sie podoba ta pupka. ale to kwestia gustu.Nawija faktycznie bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 wiesz z tego co widze to w PG jest zawsze gała .a T jest w tych XG W starym modelu 4000 i 5000 PG jest T - przynajmniej ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 tak tak psulek ja mówię o tych nowych.bo w starszych to na wymianke były 2 szt.a tu juz oszczędzili chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 i nie było zamiennego uchwytu? T to albo se poleciał w kulki albo wycofali opcję z 2 uchwytami jak było we wcześniejszych modelach i stellach. z tego co ganiałem po forach SW.to oni zawsze takie gały na moze uzywaja .niby wygodniejsze w pionowym jiggowaniu wiesz z tego co widze to w PG jest zawsze gała .a T jest w tych XG Gała wygodna to jest, ale po 30 latach spinningowania normalnymi korbkami trudno będzie się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Niezle sie prezentuje. Troche nie do konca mi sie podoba ta pupka. ale to kwestia gustu.Nawija faktycznie bardzo ladnie. No pupka nie jest idealna Ale i tak jest lepsza niż pupka do szpica w młynkach Daiwy, po prostu nie mogę na nie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nie podoba Ci sie obciety tyl w tych REAL FOUR ? czy chodzi o te kacze kuperki ? czy o te stare tournamentowo - emblemowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Te z kaczym kuperkiem, masakra Stare Daiwy i różne mutacje Certate są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Te z kaczym kuperkiem, masakra Stare Daiwy i różne mutacje Certate są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi