Sinopapużasty Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Mam takiego TP2500FB Made in Japan od około 10-ciu lat i złego słowa nie powiem. Intensywnie używany do łowienia sandaczy z opadu na przynęty 8-20g i jakoś nie chce dokonać żywota. Wiosną tego roku po raz pierwszy był na przeglądzie u Leśniaka bo luzy miał na korbie duże. Wrócił i znów lata jak nowy, a pan Józek stwierdził w rozmowie telefonicznej: "do TP FB nie mam żadnych zastrzeżeń".Mogę tylko polecić po latach użytkowania. Widać jakiś dobry egzemplarz Ci się trafił Mojego używałem rok i przyznam, że niezły z niego był kasztan Bardzo szybko dostał luzów na korbie, która zresztą nie jest wkręcana w przekładnię a nawój linki pozostawiał wiele do życzenia jak na kołowrotek tej klasy.Ale dobra, wracajmy na właściwe tory bo to wątek o Biomku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Odkopię temat.. po czym poznam czy biomasterka 1000 super ship mg, czy nie mg ? Nie mam pudełka, żadnego napisu mg czy mgs też na nim nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 tutaj masz mgshttps://www.cvfishing.nl/en/biomaster-1000mgs-or-made-in-japan-or-spinning-ree.html#gallery-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Niby tak sam jak mój.. wyceniłbym to.. nie korzystam. Szkoda by leżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Ale mój to sprawia wrażenie.. że plastikowy jest...???? Były z tworzywa obudowy też ? Jak to sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) Odkopię temat.. jeśli na szpuli nie ma napisu MGS, tzn. że nie magnezowy rozumiem ? Ale jest super ship.. czyli jak super ship, to nie mgs, gdyż to były dwa inne biomastery w tych latach ? Edytowane 19 Lutego 2022 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi