Skocz do zawartości

Wędki G.Loomis

TomaszKKK

Rekomendowane odpowiedzi

Są jeszcze gdzie,nie gdzie  ;) :zdarzają się nowe,a także z drugiej ręki.

Rzeczywiście trzeba się nieźle wysilić w cierpliwych! poszukiwaniach.

Nie mam doświadczenia w wędkach spiningowych G.Loomisa,ale może się coś jeszcze nadarzy... :)

Tomciu, wedka orginalnie jak dobrze pamietam kosztowala $575.00. Byla na przecenie, plus mialem kupon na dodatkowa znizke i wyniosla mnie $383.00. Kij jest niesamowicie lekki i czuly. G.Loomis aby nie dodawac dodatkowych gramow do wagi blanku, nie pokrywa tych wedek zadna farba. Wiec blank jest z wygladu taki matowaty, i moze dla niektorych lekko nie ladny.

Gramatura jest chyba widoczna na zdjeciu w uncjach amerykanskich. Jesli nie, to moge ja podac. Przepraszam Cie bardzo, ale nie chce mi sie obliczac ile to wychodzi w systemie metrycznym. No ale jesli bedzie to dla Ciebie wazne, to oblicze.  

Edytowane przez Kwinto
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

No to trzeba zamówić blank i uzbroić...NRX-y szybkie i całkiem szczytowe pod spinem czy castem będą hulać! :)

sam chciałbym sobie zrobić pod daleki zasięg w sportowej klasie fly 10'-SEATROUT27.

Edytowane przez darek1
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Nie chce kolegi zmartwic (chyba, ze kolega gotowca bedzie przezbrajal), ale G.Loomis od dluzszego juz czasu blankow nie sprzedaje. Mozna wprawdzie sporadycznie znalesc stare blanki, ale bardzo watpie aby byl miedzy nimi jakikolwiek NRX. Jesli pamiec mnie nie myli (nie jestem na 100% pewien) G.Loomis zaprzestal sprzedazy blankow zanim wprowadzili na rynek kije NRX.