Gitarix Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Bardzo dziękuję za odpowiedź robiłem oczy tak jak Pan mówił, ale che jak najbardziej odwzorować rybie oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Bardzo dziękuję za odpowiedź robiłem oczy tak jak Pan mówił, ale che jak najbardziej odwzorować rybie oko Nie jestem Pan Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Heh,jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 ja oczy do woblerow robie z lakieru. po prostu wylewam na okragly kawalek folii alu. z czarną kropką i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Stelaże wykonane. Kolejne etapy długiej pracy przede mną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Skończone efekt żmudnej pracy chyba zadowalający, chętnie bym usłyszał co o nich sądzicie, więc czekam na komentarze i rady co może być do poprawki pozdrawiam Gitarix 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Bardzo ładne. Masz potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 A co tu poprawiać? Fachowa robota. Świetny pomysł na malowanie płetwy! Jedyne co to bąbelki lakieru Ci zostały, ale to totalny pikuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Ostanie zrealizowane zamówienie dla pana Pawła Imitacja kiełbi, czyli malowanie ręczne, które po prostu uwielbiam. Wobler malowany ręcznie oddaje piękny realizm co się bardzo sprawdza.7cm, pływający Bolonki, czyli woblerki pod bolenia, a i sandacz nie pogardzi. Piękna migotliwa praca idealna pod bolki i nie tylko 7cm tonący Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Gitarix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Bardzo mi się podoba to ręczne malowanie, co do realizmu jednak, to muszę powiedzieć, że niezłe zioło dostałeś. Jeśli uważasz, że to jest kiełb, to naprawdę masz niezłe zioło... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Malowanie super tylko te kiełbie bardziej na kozę wyglądają ,ale i tak ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Brawo Ja Myślę o kozach pisze kiełbie Oczywiście KOZY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wiosna Panie! :lol: Prezentuje moje nowe stare wobasy.. czyli jak zwykle pędzelkowe wariacje :lol: aaa i oczywiście kochane BOLONKI Zielona Bolonka Czarna Bolonka Niebieska Bolonka i pędzelek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 ładne wobki zwłaszcza te paciane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Bardzo ładne przynęty. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dziękuje Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ostanie kiełbiki5cmpływające 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Płoteczka i okonek dla Łukasza 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 ło takie małe pisklaki dziwaki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 NowościDługość 7cm waga 5,5g balsa tonacy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Robisz jeszcze bolonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitarix Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Coś tam sie robi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi