pablo208 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dane ze strony producenta, a w 110 powinieneś się zmieścić, wszystko zależy od zbrojeniaDo tego kija tylko Minimy Matchowe Dziękuję Hubercie za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Czy zamawiajac blank ze strony mudhole jest doliczane u na na granicly clo vat cokolwiek? Edytowane 9 Marca 2016 przez Michci0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Czy zamawiajac blank ze strony mudhole jest doliczane u na na granicly clo vat cokolwiek? Tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 chyba że wartość towaru nie przekracza dopuszczalnego progu... wartość towaru to wszystko: cena samego towaru, koszt przesyłki, koszt ubezpieczenia, koszt pakowania (jeżeli przez niedopatrzenie jest wymieniony na rachunku.fakturze) i dopiero od tego są liczone należności..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Zamawiajac blank, raczej ten prog przekroczysz Cena blanku + minimum $30 za wysylke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Chyba ze masz kogoś za wielką wodą kto ci przepakuje towar i nie włoży rachunków wtedy w celnym może przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Chyba ze masz kogoś za wielką wodą kto ci przepakuje towar i nie włoży rachunków wtedy w celnym może przejść Sa/byly nawet polskie firmy co to robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Z regulaminu forum: 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Edytowane 10 Marca 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Z regulaminu forum: 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Mudhole to nie Chinczyki Nie da rady sie dogadac Edytowane 10 Marca 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Tak też myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 wartość towaru może zostać ustalona przez urząd celny nawet jeżeli nie ma rachunków a towar nie nosi znamion używanego....a z pewnością mogą poprosić o wyjaśnienia itp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Nie wszyscy chcą wysyłać na firmy spedycyjne tylko na adres płatnika. Może ktoś jakieś zbiorcze zamówienie organizować będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Panowie, mógłby mi ktoś podać w mm średnicę szczytu i Dolnika w blanku MHX S842 (jednoskładu) na stronie BRC nie mogę się połapać w wartościach. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 tip 1.8, butt 8.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 tip 1.8, butt 8.12dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Moge poznac przeznaczenie? Bo troche mocny szczyt jak na 1.7g, tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Moge poznac przeznaczenie? Bo troche mocny szczyt jak na 1.7g, tak mi sie wydaje.przeznaczenie to stanie za szafą, ale w dobrej cenie to wiesz jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 he he no tak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 kurcze....nie zdążyłem na wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Potrzebuję mobilne 10lb na duże okonie i sandaczowe przyłowy.Miałem TR902-3-MHX ale był za długi i za pałowaty dla mnie.Mam TFW721-3-MHX i spisuje się świetnie na okoniowatych ale sandacza tym ciężko zaciąć.Dlatego na celowniku TFW782-3-MHX 6'6" 3 6-10 1/16 - 5/16 Mod Lite 1.75 .494 5Z parametrów ten szczyt trochę gruby ale ten kijek będzie łowił tam gdzie są ryby i nie wybrzydzają więc decyzja prawie podjęta.Może przypadkiem ktoś miał taki w rękach? Edytowane 27 Marca 2016 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panowie jaki blank/kijek z mhx na 2,9 m. pod kleniojazia z przyłowem boleniowym ?, a może jakaś inna alternatywa w podobnej cenie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 ST1142- MHX- dla mnie to teraz ideał. Mam go złożonego od naszego kolegi z forum. Przyłów bolenia około 70 cm nie był problemem dla kija. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panowie jaki blank/kijek z mhx na 2,9 m. pod kleniojazia z przyłowem boleniowym ?, a może jakaś inna alternatywa w podobnej cenie, pozdrawiam.Alternatywą dla MHX będzie Blaas f SLF 9610-2N .W podobnych pieniądzach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 szukam czegoś z MHX pod jeziorowe sandacze na głębokości 4-10m. Przynęty to 3 calowe kopyta, keitechy.Jaki blank byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Podaj wagę głowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi