bony20 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 5-20 gram, z łódki i 2 częściowy, zapomniałem dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hmmm p903-2 może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 MB842-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 chciałbym, żeby blank pracował już od 5 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 P 843-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Czy miał już ktoś do czynienia z blankami Elite PRO Series? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam ten blank. Coś pomiędzy P a MB. Mam tego 6'9' do 17lb. Szczyt twardszy niż w popingu ale bardziej miękki niż MB. Pod takim zedem z 60 cm myślę że zacznie pracować fajnie dolnik. Fajny będzie pod sandacza do gum 3-4 całe i głowkach 12-20 gram. Ale wyjdzie w praniu jak ukręce i przetestuje. Kupiłem aby zastąpił p844-2. Trochę denerwował mnie ten miękki szczyt przez który nie można było dobrze gumy podbić i kołkowaty dolnik. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez dagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mógłbyś zapodac fotki ścianek i dać pomiar ich średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagu Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Blank EPS81MXF-MHX szczyt 1.7 mm dolnik 10.8 mm wewnętrzna 8.8 mm (czyli ścianka 1 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonfan Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam czy mógłby ktoś polecić jakiś blank MHX na okonia, nie poszukuję UL raczej coś 240cm do 10-12g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 HS9600 Mam od jesieni i póki co sobie chwalę.Czuły,szybki blank i sandacza też ogarnie.Najwiecej zakładałem 10g +4"najmniej 4g +2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 HS9600 Mam od jesieni i póki co sobie chwalę.Czuły,szybki blank i sandacza też ogarnie.Najwiecej zakładałem 10g +4"najmniej 4g +2"Ten model jak najbardziej, polecam jeszcze MHX SJ9000-2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jest blank podobny do s781 ale z mocniejszym(sztywniejszym) dolnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Panowie ma ktoś może już obłowiony kijek na blanku Elite PRO Series model EPS81MXF-MHX?Interesuje mnie jego praca pod rybą i w jakich gramaturach działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To jak to Hubertus jest ? Z MHX do 5-6 gr pod okoniowe paproszenie od 2-6 gr dalej twoim faworytem jest s781 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To jak to Hubertus jest ? Z MHX do 5-6 gr pod okoniowe paproszenie od 2-6 gr dalej twoim faworytem jest s781 ?Jeśli chodzi o blanki MHX to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jeśli chodzi o blanki MHX to jak najbardziejJakieś obiektywne spostrzeżenia na temat monoblanku i 2składu ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 S781-1 i s781-2 to jak dla mnie dwa różne blanki, w jednym kawałku jest wolniejszy mniej mocy u dołu ale za to ugięcie bajka płynne po rękojeść , ten w dwu jest szybszy z mocniejszym dolnikiem ale niestety już tak sie nie gnie fajnie jak poprzednik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 S781-1 i s781-2 to jak dla mnie dwa różne blanki, w jednym kawałku jest wolniejszy mniej mocy u dołu ale za to ugięcie bajka płynne po rękojeść , ten w dwu jest szybszy z mocniejszym dolnikiem ale niestety już tak sie nie gnie fajnie jak poprzednik.Wychodzi na to, że na zawodnicze okonie będzie lepszy 2skład ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 S 781-2 polecam wędka na tym blanku daje wiele możliwości ,rzucam tym mikro jigami od 0,7 gr po woblerki 5gr ,paproszki ,małe woblerki .Pod rybą świetnie pracuje ,nie gubi rybek .Mam ją od niedawna i jak na razie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki43 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 witambyłem zdecydowany na MHX S782 pod okonia , główki 5 do 7 gr i 2" kopytko. woda od 4 do 8 metrów, ale po przeczytaniu forum straciłem pewnośćPomóżciepozdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 MHX S782 to podanej przez Ciebie gramatury będzie lepszy choć nim nie łowiłem ,sugeruję się opisem blanku.S 781-2 5.5 gr to taka bezpieczna granica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 MHX S782 to podanej przez Ciebie gramatury będzie lepszy choć nim nie łowiłem ,sugeruję się opisem blanku.S 781-2 5.5 gr to taka bezpieczna granica. Mam krotsza wersje S781, jesli kolega Jarek chce go stosowac do ogolnego lowienia, glownie bialorybu to jak najbardziej fajny blank. Pod jigowanie za okoniem to akurat ten blank srednio mi lezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi