Hubertus Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Dąbek dobrze prawi, ale polecam jeszcze MB812XF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 A co Kolega rozumie przez stwierdzenie "na lekko" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Tylko i wyłącznie kogut do 16g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jeśli kogut, to wszystkie propozycje powyżej są jak najbardziej godne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Mb812xf wydaje się być dosyć smukły z akcja xfast. Interesujący 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1988 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Osobiście mam mhx mb842 w jednym kawałku i dla mnie najlepiej pracuje na główkach 12-20g. Szczerze polecam, szybki i dynamiczny kij.Zmieścisz się w kwocie, która chcesz wydać. Edytowane 7 Lipca 2017 przez Rafał1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Świetne blanki MHX-a do takich zastosowań są w serii ELITE PRO. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Witam, odgrzeję troszkę kotleta:PNoszę się z budową wędki pod troszkę mocniejsze szczupłe (tj . 7-12 gr + 4" 5") jak i na sandacza od biedy. Zastanawiam się mocno nad blankiem EPS78MLF-MHXCzy ktoś ma kij na tym blanku i mógłby się podzielić wrażeniami? Edytowane 1 Listopada 2017 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Witam prośba do posiadaczy spiningu na blanku mhx P842-2 czy może ktoś mi zmierzyć suwmiarka szczyt blankum zaraz za przelotką szczytową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Witam prośba do posiadaczy spiningu na blanku mhx P842-2 czy może ktoś mi zmierzyć suwmiarka szczyt blankum zaraz za przelotką szczytową?Witam prośba do posiadaczy spiningu na blanku mhx P842-2 czy może ktoś mi zmierzyć suwmiarka szczyt blankum zaraz za przelotką szczytową?http://fishingrod.pl/pl/Blanki/Spinningowe/MHX/Freshwater-c72c76c92c93.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam. Posiadam dylemat- który z blanków mhxa będzie najodpowiedniejszy do łowienia głównie szczupaków na gumy 10-15cm na główkach do 15g? Pod uwagę biorę MB 843-2, P 843-2 jak i SJ 843-2, ale rozważę też inne gdyby ktoś coś polecił. Kij ubrany będzie pod multiplikator. Dziękuję i pozdrawiam Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam. Posiadam dylemat- który z blanków mhxa będzie najodpowiedniejszy do łowienia głównie szczupaków na gumy 10-15cm na główkach do 15g? Pod uwagę biorę MB 843-2, P 843-2 jak i SJ 843-2, ale rozważę też inne gdyby ktoś coś polecił. Kij ubrany będzie pod multiplikator.Dziękuję i pozdrawiam Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaP843-2 od razu skreślNapisz jeszcze jakie gumy i od jakiej główki zaczynasz, ale osobiście brał bym MB843-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Gumy, tak jak wyżej napisałem, 10-15cm, takie pospolite, żadne wąskie kejteszki. Gramaturowo od 8g. Sparowany miałby być z tatulą type R, o ile ma to większe znaczenie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Jeżeli guma 15 cm to max wędka na blanku MB843-2 da rade. Ja mam MB844-2 ten blank podbija 35+4'guma. Śmiało można machać 17 cm guma +10 gram. Można łowić na jerki do 50 gram lub swimbaitem 19cm 4 play lowrider od Savage gear. Edytowane 8 Listopada 2017 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 A jaka byłaby różnica między SJ843 a MB843 w podanej gramaturze? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
workshoprods Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam. Posiadam dylemat- który z blanków mhxa będzie najodpowiedniejszy do łowienia głównie szczupaków na gumy 10-15cm na główkach do 15g? Pod uwagę biorę MB 843-2, P 843-2 jak i SJ 843-2, ale rozważę też inne gdyby ktoś coś polecił. Kij ubrany będzie pod multiplikator.Dziękuję i pozdrawiam Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaMB 843-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgadzam sie z kolegą Viktorem, MB843-2 będzie idealny pod takie zastosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dzięki za pomoc Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Proszę o zdanie !!Czy S782-2-MHX to po prostu krótsza wersja S842-2-MHX ? miał ktoś do czynienia z tymi dwoma blankami ?z góry dziękuję !!! Edytowane 14 Listopada 2017 przez Tomus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Proszę o zdanie !!Czy S782-2-MHX to po prostu krótsza wersja S842-2-MHX ? miał ktoś do czynienia z tymi dwoma blankami ? z góry dziękuję !!w duzym skrócie tak to praktycznie to samo, 782 jest z racji na długość minimalnie szybszy ale bez przesady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ma ktoś s781 w 2 kawałkach? Szukam opinii użytkowników. Interesuje mnie czy praca przy jigowaniu 2.5-6gr bardzo odbiega od tego samego blanku w 1 kawałku ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 S721 mam jak cos Tego dluzszego nie mialem, ale to popularna wedka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Mało osób ma z tego co widzę 781 w 2 kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Miałem 781-2 ,co mogę powiedzieć to 6 gr to już tak średnio ,jeżeli ktoś lubi agresywnie poprowadzić przynętę to z pewnością będzie zawiedziony ,pracuje już pod małym okoniem ,sprawia wrażenie delikatnej ,ale całkiem nieżle sobie radzi w boju,taka wykałaczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Czyli klucha czy wykałaczka ? Dla mnie wykałaczka to bardzo szybki kij ... takim jeszcze idzie jiggować, kluchą już gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi