tyka3 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Kije czy blanki ? Dopytuję bo nawet dobry blank jak jest kiepsko uzbrojony to...Nie sądzę żeby były źle uzbrojone...wręcz jestem pewny , że wszystko z nimi okej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Czyli jednak blanki. Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Dla mnie Eps są dobrze opisane. Oczywiście ,że można rzucać więcej,ale czy to jeszcze komfort prowadzenia? Nie sądzę. Tak jak pisałem,17 lb moim zdaniem komfort podbijania jest 18g+guma, Kogut 22g(można i 30g,ale komfort w animacji zanika)jak ktoś łowi z korby pewnie więcej. Szybkość, czułość, piękne ugięcie.U mnie we wiosce trochę tych blanków przerobiłem.Duzo moich znajomych na nie łowi (17lb,EPS ,NEPS78MF)To nie jest blank do obserwacji szczytówki. Edytowane 3 Grudnia 2019 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Poza kolorowymi odmianami nie znalazłem już blanków MHX MB, a właśnie pomyślałem o wędce na MB 843. Który z nowych modeli godnie zastąpi MB843. Potrzebuję nową wędkę do łowienia kogutami z łódki, ale konieczny jest teraz szybki start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Mam pytanie, który blank będzie lepszy MB844-2, czy MB843-2? Zastosowanie sandacz z głębokiej wody 10-20m. Przynęty to gumy, koguty i mandule. Chciałbym, aby kij zaczął już pokazywać opad od 15g + 8cm guma i podbijał 40g + smukłe 4cale z zapasem. Który blank wybrać? Zbrojenie Delfin + Delta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) MB844 powinien być lepszym wyborem, tym bardziej że mówimy o zapasie. Edytowane 7 Marca 2020 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Cześć.Mam pytanie do Kolegów "kręcących" sobie wędziska marzeń.Chciałbym "ukręcić" sobie casta pod szczupaka.Interesuje mnie blank budżetowy(o ile takie są)MHX... ? Parametry jakie mnie interesują,dł 2.10 max(łódka),cw.+-30g, akcja fast, dwuskład.Prosił bym też o podanie adresu sklepu z takimi blankami,oraz komponętami.Za wszystkie porady z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Rozejrzyj sie jeszcze wsrod Batsonow z serii Revelation oraz NorthForkow z serii Delta - to sa bardzo solidne produkty oferujace dobry stosunek jakosci do ceny. Przelotki, uchwyty itp dostaniesz w wiekszosci pracowni rodbuildingowych - najlepiej pojedz do pracowni najblizej miejsca zamieszkania i pomacaj produkty może w gratisie dostaniesz jakas dobra rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Rozejrzyj sie jeszcze wsrod Batsonow z serii Revelation oraz NorthForkow z serii Delta - to sa bardzo solidne produkty oferujace dobry stosunek jakosci do ceny. Przelotki, uchwyty itp dostaniesz w wiekszosci pracowni rodbuildingowych - najlepiej pojedz do pracowni najblizej miejsca zamieszkania i pomacaj produkty może w gratisie dostaniesz jakas dobra rade Dziękuje za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zna ktoś kije od tego gościa?https://www.olx.pl/oferta/wedka-mhx-s841-2-13m-2-6-lb-1-5-gr-swietny-kijek-na-pstragi-i-okonie-CID767-IDEq7E4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Daniel jest u nas na forum. @Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Cześć Mial ktoś doczynienia z NMB904-MHX? Chodzi mi o kij nmdo gum na ciężko glownie sandacz w Odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Mam NMB863XF. Jak byłbyś zainteresowany to dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryudo Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Jestem na etapie zakupu blanku z przeznaczeniem sandacz na lekko.Zainteresowały mnie dwa modele: NESP78LF i NSJ782.Może ktoś miał oba i jest w stanie je porównać? Będę wdzięczny za każdą informacje. Edytowane 29 Listopada 2020 przez ryudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Fajne porownanie nowych MHX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Bardzo ciekawe porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek2828 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Wędka na okonia na blanku MHXS782-2 Witam chce zrobić wędkę na okonia,w pracowni polecono mi ten blank,powie ktoś coś więcej o nimDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Użyj wyszukiwarki... Edytowane 21 Stycznia 2022 przez romeo7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek2828 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 używam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Proponuję wstawić spację po nazwie marki (mhx)i przed oznaczeniem modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
workshoprods Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 jakich przynęt użyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Jak myślicie czy blank ST1204F-MHX będzie dobrym wyborem do dalekich rzutów przynętami 15-35g jeśli chodzi wyłącznie o morskie łososiowate z brzegu? Szukam odpowiedniego blanku max do 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 ST1204F-MHX nie znam. Poszukał bym informacji o blanku Sea Bass N.S. Black Hole S-1002ML. Wprawdzie sugerowane c.w. to tylko 25 g, ale pewnie może więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi