Skocz do zawartości

BLANKI MHX

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie Eps są dobrze opisane. Oczywiście ,że można rzucać więcej,ale czy to jeszcze komfort prowadzenia? Nie sądzę. Tak jak pisałem,17 lb moim zdaniem komfort podbijania jest 18g+guma, Kogut 22g(można i 30g,ale komfort w animacji zanika)jak ktoś łowi z korby pewnie więcej. Szybkość, czułość, piękne ugięcie.U mnie we wiosce trochę tych blanków przerobiłem.Duzo moich znajomych na nie łowi (17lb,EPS ,NEPS78MF)To nie jest blank do obserwacji szczytówki.

Edytowane przez kogut

• 3 miesiące temu...

Mam pytanie, który blank będzie lepszy MB844-2, czy MB843-2? Zastosowanie sandacz z głębokiej wody 10-20m. Przynęty to gumy, koguty i mandule. Chciałbym, aby kij zaczął już pokazywać opad od 15g + 8cm guma i podbijał 40g + smukłe 4cale z zapasem. Który blank wybrać? Zbrojenie Delfin + Delta.

• 2 tygodnie później...

Cześć.Mam pytanie do Kolegów "kręcących" sobie wędziska marzeń.Chciałbym "ukręcić" sobie casta pod szczupaka.Interesuje mnie blank budżetowy(o ile takie są)MHX... ? Parametry jakie mnie interesują,dł 2.10 max(łódka),cw.+-30g, akcja fast, dwuskład.Prosił bym też o podanie adresu sklepu z takimi blankami,oraz komponętami.Za wszystkie porady z góry dziękuje.

Rozejrzyj sie jeszcze wsrod Batsonow z serii Revelation oraz NorthForkow z serii Delta - to sa bardzo solidne produkty oferujace dobry stosunek jakosci do ceny. Przelotki, uchwyty itp dostaniesz w wiekszosci pracowni rodbuildingowych - najlepiej pojedz do pracowni najblizej miejsca zamieszkania i pomacaj produkty :) może w gratisie dostaniesz jakas dobra rade ;)

Rozejrzyj sie jeszcze wsrod Batsonow z serii Revelation oraz NorthForkow z serii Delta - to sa bardzo solidne produkty oferujace dobry stosunek jakosci do ceny. Przelotki, uchwyty itp dostaniesz w wiekszosci pracowni rodbuildingowych - najlepiej pojedz do pracowni najblizej miejsca zamieszkania i pomacaj produkty :) może w gratisie dostaniesz jakas dobra rade ;)

Dziękuje za szybką odpowiedź.

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...