Skocz do zawartości

Zimowy konkurs (prawie) abstynencki.

hudy76

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Nagrody skromne, z racji, że dopiero w tym roku zacznę przygodę z jerkowaniem, a zasób finansowy skromny, funduję po jednej przynęcie: slider 10 pływający w kolorach losowych w  niżej z wymienionych konkurencjach rzutowych:

1. Kat. I:  Najdłuższy rzut: po wypiciu min. 250 gr. alkoholu  min.  40% .
  2. Kat. II Największa „broda” po wypiciu min. 250 gr. alkoholu min.  40%.

PS

Można rzucać nawet traktorem, pod warunkiem, że z wędki. Jak napiszecie po jakiej dawce próbowaliście będzie super (no chyba, że siła wyższa moderatorska ocenzuruje). Proszę o podanie sprzętu i przynęty, którymi dokonaliście tak karkołomnego wyczynu. Apeluję o uczciwość. Zdjęcia bród mile widziane. A co! Nie tylko ja tak potrafię!

Zwycięzcę po ogłoszeniu wyniku poproszę o podanie adresu na priv.

Konkurs zamykam 7 lutego 2016. Odwołań od werdyktu nie przewiduje.

Edit podpowiada, Ma to być rzut z wykorzystaniem multiplikatora :)

Edytowane przez hudy76

Widzę zima w pełni, operacja nie powinna być uwieczniona? :D

Ja raz próbowałem i złamałem wędkę, organizator rekompensuje ewentualne straty? :P

W obecnego ministra obrony narodowej nie będę się bawić. Jeśli chodzi o odległość - wierzę na słowo. Jedynie brody z plecionki chciałbym zobaczyć. :)