hudy76 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Jak w temacie. Nagrody skromne, z racji, że dopiero w tym roku zacznę przygodę z jerkowaniem, a zasób finansowy skromny, funduję po jednej przynęcie: slider 10 pływający w kolorach losowych w niżej z wymienionych konkurencjach rzutowych:Kat. I: Najdłuższy rzut: po wypiciu min. 250 gr. alkoholu min. 40% . Kat. II Największa „broda” po wypiciu min. 250 gr. alkoholu min. 40%.PSMożna rzucać nawet traktorem, pod warunkiem, że z wędki. Jak napiszecie po jakiej dawce próbowaliście będzie super (no chyba, że siła wyższa moderatorska ocenzuruje). Proszę o podanie sprzętu i przynęty, którymi dokonaliście tak karkołomnego wyczynu. Apeluję o uczciwość. Zdjęcia bród mile widziane. A co! Nie tylko ja tak potrafię!Zwycięzcę po ogłoszeniu wyniku poproszę o podanie adresu na priv.Konkurs zamykam 7 lutego 2016. Odwołań od werdyktu nie przewiduje. Edit podpowiada, Ma to być rzut z wykorzystaniem multiplikatora Edytowane 31 Stycznia 2016 przez hudy76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Obawiam się że kategoria II powinna być po minimum 500gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Oby nie skończyło się podobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Obawiam się że kategoria II powinna być po minimum 500gr I więcej, tym zabawa może być ciekawsza. Ja powyżej ćwiartki nie próbowałem...jeszcze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Widzę zima w pełni, operacja nie powinna być uwieczniona? Ja raz próbowałem i złamałem wędkę, organizator rekompensuje ewentualne straty? Edytowane 3 Lutego 2016 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Widzę zima w pełni, operacja nie powinna być uwieczniona? Ja raz próbowałem i złamałem wędkę, organizator rekompensuje ewentualne straty? W obecnego ministra obrony narodowej nie będę się bawić. Jeśli chodzi o odległość - wierzę na słowo. Jedynie brody z plecionki chciałbym zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Z tymi brodami będzie gorzej, po pierwszej ćwiartce czasem nawet nie zakąszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi