analityk Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, Czy ktoś może był/coś slyszał o wyjazdach na Savę z Crofishing na sandacze i bolki? Jak było z rybami? Czy to fajna meta w porównaniu np. z rybnością szwedzkich łowisk?Mieliśmy jechać do Szwecji ale organizator zawalił z rezerwacją i szukamy alternatywy na majowy wyjazd. Szczupaków pewno mniej tam niż w Szwecji ale chwalą się dobrymi wynikami z sandaczem i boleniem. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tez chetnie bym sie cos dowiedzial, daleko nie jest, wiec moze warto kiedys wyskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Z tego co wiem to Piotrek Matusiak był tam chyba w listopadzie i połowili dużo sandaczy.Spróbuj się z nim skontaktować przez face to pewnie dowiesz się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 @analityk podobno bardzo kapryśna woda i bardzo zmienne warunki.Dużo ekip nie połowiło, inne odbiły się od powodziowej wody.Jednak podobno jak się dobrze trafi to można się nałowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Znajomi byli na tej rzece kilka razy. Nigdy dobrze nie połowili .Często było to kilka ryb na cały wyjazd.Tak jak pisze hlehle, woda bardzo kapryśna, bardzo duże wahania stanu wody. Na całej długości Sawy nie ma żadnego zbiornika retencyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki Panowie - kilka postów i od razu człowiek wiecej rozumie ( łatwiej oddzielić reklamowy tekst od prawdy). Napisałem do wskazanego kolegi przez Facebook - dzięki za kontakt. Edytowane 1 Lutego 2016 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tydzien temu wrócilismy napisz na priv to opowiem wszystko a co do postu powyzej kolega ma duzo racjii jesli chodzi o kaprysnosc wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał263 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tydzien temu wrócilismy napisz na priv to opowiem wszystko a co do postu powyzej kolega ma duzo racjii jesli chodzi o kaprysnosc wody...Ja słyszałem kolego, że działo się... tzn ruszało co nieco po zmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tydzien temu wrócilismy napisz na priv to opowiem wszystko a co do postu powyzej kolega ma duzo racjii jesli chodzi o kaprysnosc wody... Nie można chociaż co nieco napisać tutaj dla każdego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 albo do każdego na priva 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Na tv-trwam jest program wędkarski "z wędką nad wodę" i tam był odcinek albo 2 dokładnie z tego miejsca o które było pytanie w temacie.Może jest jeszcze na youtube nie pamiętam ,który to był odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Na całej długości Sawy nie ma żadnego zbiornika retencyjnego.W samej Słowenii są przynajmniej trzy, przed wpłynięciem do Chorwacji jest cała seria elektrowni wodnych, aż tak znowu swobodnie i dziko sobie nie płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Na tv-trwam jest program wędkarski "z wędką nad wodę" i tam był odcinek albo 2 dokładnie z tego miejsca o które było pytanie w temacie.Może jest jeszcze na youtube nie pamiętam ,który to był odcinek.Oglądałem - ale jakoś mam wrażenie że nie był to pełen obraz łowiska (bardzo wysoką wodę trafili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 My niestety tez trafilismy mega wysoką wode przed naszym przyjazdem spadło 70/80cm sniegu pozniej przyszlo 17 na plusie. Woda urosła i niosła ze sobą strasznie duzo bałaganu:/ tv trwam trafili podobnie jak my nawet gorzej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czy tam kiedykolwiek jest dobra woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Tak w listopadzie jest woda piękna.I mniej chimeryczna. Ogólnie okres styczeń ,luty,marzec jest ryzykowny ale znowu jest szansa na piękne ryby.Poza tymi miesiącami woda jest niska i kryształ. Edytowane 2 Lutego 2016 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Spotkalismy na miejscu Slowaka Mariana ktory byl tam w listopadzie i grudniy polowil mega duzo ryb. Ja podczas wyjazdu plywałem z Kolegą ktory byl tam z 8 razy i trz zachwalał te miesiące pierwszy raz spotkał sie z tak wysoką woda i słabymi braniami-my mielismy pecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Maj tez jest polecany. Woda warta uwagii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja słyszałem kolego, że działo się... tzn ruszało co nieco po zmroku Wojtka akordeon pozwalał nam zapomniec o tym co sie działo w ciagu dnia DUZY serdecznie pozdrawiqm do zobaczenia na targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 https://www.facebook.com/CroFishing/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Właśnie wróciliśmy z nad Savy. Rzeka jak najbardziej trudna przez swoje nieuregulowanie, trzeba trafić w stan wody to na pewno, jednak niska woda gwaranuje wyników. My byliśmy na własną rękę nie z Crofishing; z braku czasu na pisanie opowiadań podaję nr tel. 603700893 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Właśnie wróciliśmy z nad Savy. Rzeka jak najbardziej trudna przez swoje nieuregulowanie, trzeba trafić w stan wody to na pewno, jednak niska woda gwaranuje wyników. My byliśmy na własną rękę nie z Crofishing; z braku czasu na pisanie opowiadań podaję nr tel. 603700893 Jakbys jednak znalazl chwile czasu to napisz wrazenia Pewnie szybciej niz zawracanie Tobie glowy przez telefon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał L. Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ktoś był ostatnio nad Savą, bądź wybiera się w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam Wybieramy się w tym roku ze znajomymi na własną rękę nad Savę. Jest to nasz pierwszy wypad nad tą rzekę i w związku z tym mam pytanie, czy znajdzie się któryś z kolegów kto tam był, żeby trochę podpowiedzieć co, gdzie i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gil70 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witam kolegów. Byłem w maju 2016 z fishing camp, woda normalny stan. Nastawiony byłem na sandacze, złowiłem tylko dwa krótkie sandacze, szczupaki, trzy krótkie sumy i dużo boleni (brały bardzo dobrze). Chcę w tym roku wybrać się na Sawę pod namiot. Czy ktoś już biwakował nad Sawą? Jeżeli tak to prosiłbym o jakiekolwiek informacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi