Skocz do zawartości

Rzeka Sava z FISHING CAMP CROATIA - crofishing

analityk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś może był/coś slyszał o wyjazdach na Savę z Crofishing na sandacze i bolki? Jak było z rybami? Czy to fajna meta w porównaniu np. z rybnością szwedzkich łowisk?

Mieliśmy jechać do Szwecji ale organizator zawalił z rezerwacją i szukamy alternatywy na majowy wyjazd. Szczupaków pewno mniej tam niż w Szwecji ale chwalą się dobrymi wynikami z sandaczem i boleniem.

Edytowane przez analityk

Na tv-trwam jest program wędkarski "z wędką nad wodę" i tam był odcinek albo 2  dokładnie z tego miejsca o które było pytanie w temacie.Może jest jeszcze na  youtube nie pamiętam ,który to był odcinek.

Oglądałem - ale jakoś mam wrażenie że nie był to pełen obraz łowiska (bardzo wysoką wodę trafili)

Spotkalismy na miejscu Slowaka Mariana ktory byl tam w listopadzie i grudniy polowil mega duzo ryb. Ja podczas wyjazdu plywałem z Kolegą ktory byl tam z 8 razy i trz zachwalał te miesiące pierwszy raz spotkał sie z tak wysoką woda i słabymi braniami-my mielismy pecha...

Właśnie wróciliśmy z nad Savy. Rzeka jak najbardziej trudna przez swoje nieuregulowanie, trzeba trafić w stan wody to na pewno, jednak niska woda gwaranuje wyników. My byliśmy na własną rękę nie z Crofishing; z braku czasu na pisanie opowiadań podaję nr tel. 603700893

Jakbys jednak znalazl chwile czasu to napisz wrazenia :) Pewnie szybciej niz zawracanie Tobie glowy przez telefon ;)

• Like 2

• 11 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Witam kolegów. Byłem w maju 2016 z fishing camp, woda normalny stan. Nastawiony byłem na sandacze, złowiłem tylko dwa krótkie sandacze, szczupaki, trzy krótkie sumy i dużo boleni (brały bardzo dobrze). Chcę w tym roku wybrać się na Sawę pod namiot. Czy ktoś już biwakował nad Sawą? Jeżeli tak to prosiłbym o jakiekolwiek informacje.

• Like 2