materac Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Witam wszystkich motorowodniaków.Poszukuję mechanizmu rozruchowego z samo powracającym sznurem do silnika SALUT M.Czy ktoś z was posiada takowy,albo posiada inf. gdzie mogę w takieurządzenie się zaopatrzyć.Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamas Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 też mam saluta ale leży w kącie bo brak mi do niego nerwów wziołem 5konny nowy silnik i zero problemów 2156366 <= to nr gg do kolesia który ma nowe części do wszystkich'rusków' a jak nie ma chwilowo to na pewno sprowadzi.0609044582 <= to nr tel do pana Janusza z Pruszkowa ma nowe i używane części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 materac Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 dziękuje Ci za pomoc.Z Panem Januszem jestem umówiony na poniedziałek w sprawie wyceny.Super ,że oferuje stare i nowe części do modelu silnika z 76 roku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamas Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 saluty mają do dupy chłodzenie....raz działa raz nie mimo że wszystko dopieszczone.w swoim sinik rozbierałem bo myślałem że tam coś na lewo dmucha...a on i tak chłodzi jak mu się chce życze Ci kolego cierpliwości do tego sprzetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
materac
Witam wszystkich motorowodniaków.
Poszukuję mechanizmu rozruchowego z samo powracającym sznurem do silnika SALUT M.
Czy ktoś z was posiada takowy,albo posiada inf. gdzie mogę w takie
urządzenie się zaopatrzyć.
Pozdrawiam i z góry dziękuję
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi