Skocz do zawartości

Konkurs dla twórców przynęt - "Wiosna 2016"

Rekomendowane odpowiedzi

1 - Eluska

2 - joker
3 - Gofer
4 - Pride
5 -Popeye
6 - Tomy
7 - stoner
8 - Pasta
9 -jaceen
10 -Wil 

11 - szymanek69

12 - ferrox 

13 - adashhh

14 - hombre06

A co tam, debiut zaliczę od razu w konkursie ;) Przy okazji witam wszystkich na forum, póki co tylko podglądałem :)

Edytowane przez hombre06
  • Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

1 - Eluska
2 - joker
3 - Gofer
4 - Pride
5 -Popeye
6 - Tomy
7 - stoner
8 - Pasta
9 -jaceen
10 -Wil 
11 - szymanek69
12 - ferrox 
13 - adashhh
14 - hombre06
15 - russian80
16 -wuran
17 - wepster
18 - loko86
19 - logun74

20 - Darek K

• Like 1

Dajcie spokój koledzy ;) większość nie bawi się takie cudaki jak ja z prostej przyczyny- nie mają na to czasu :) mamy wiele twórców nastawionych na większą produkcję, oraz strugaczy z ciągłym deficytem czasu. Dla mnie lurebiulding to przede wszystkim zabawa i ciągłe nowe pomysły.

Myślę, że wielu twórców nas zaskoczy w tym konkursie ;)

Osobiście będę się starał zaprezentować coś ciekawego, tylko jeszcze nie do końca wiem co :huh: pomysłów kilka jest, ale nie wiem jak będzie z ich realizacją :)

Ja już wiem co robi Wepster i myślę, że ta przynęta śmiało może konkurować z Twoim pewnym pierwszym miejscem :))))

Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim!

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Serdeczne gratulacje, raz jeszcze :)

Wszystkim za udział, Wasze prace są zaskakujące, inspirujące, czasem zabawne. Pokazują, jak wiele jeszcze jest do odkrycia, jak zaskakujące rozwiązania są na wyciągnięcie ręki. Może zgięty w ślimaka drucik, czy widelec "z kulką" nie cieszyły się wielką popularnością głosujących, ale polecam samodzielne testy wszystkim, którzy mają w sobie ciekawość świata. Niezwykłe i interesujące sprawy można w ten sposób odkryć. 

Właściwie wszystkie przynęty mają spory potencjał. Twórcą życzę powodzenia w rozwijaniu pomysłów, pozostałym, aby te pomysły zainspirowały ich do własnych poszukiwań. 

@Wepster, wygrałeś poczuciem humoru. Zasłużenie. "Żul" rządzi :D

• Like 6