TomCast Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 I za jednym zamachach pozbywając się żony zdobyłeś wolną chatę To kiedy coś oblewamy w męskim towarzystwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Wpadnij jutro do Supraśla. Jesteśmy w 5-ciu Dębach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Mirek chyba samolotem ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 większość zrobiona inaczej, nie jestem zadowolony z "efektu" pióra kury, trzeba popracować, przy kolejnych może będzie lepiejjeżynka robiona z druciku kreatywnego,hak jakby większy, mniejszych nie używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llarg Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 W końcu mam kilka dni wolnych, a więc zabrałem się do "roboty" i postanowiłem odrobić zaległości.Początki ciężkie, jak na razie bardzo często zrywam nić, często zahaczam o ostrze haka i d.....a!Ale mam nadzieję, ze jednak będzie jakiś progres ( w krótce????)Na początek pierwsza.......... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Podsumowanie tego stepu znajdziecie w zestawieniu poniżej. Osoby, które jeszcze nie wykonały ... cały czas czekamy. Warto przesłać swoją propozycję. LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 llarg - spróbuj na haczyku standardowym do mokrych much, nie jigowym. Ogonek krótszy, jeżynka wymaga staranności. Głowa do góry, będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 wuran - nie wiem co to za patent, ale przypomina mi krewetkę (kształtem). Będzie świetny na trocie, choć z Red Tagiem którego wiążemy w szkółce niewiele ma wspólnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharfishing Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mój red tag 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharfishing Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) hak 14tułów paw ogonek włóczkaprzewijka złoty drucikjeżynka kura bronztroszkę lepsze zdjęcie aparatem a nie telefonem.czy muchy w ramach domowych zadań tu wklejamy czy oddzielny temat jest ? Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez sucharfishing 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Bardzo dobrze! Oczywiście publikujemy je w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 sucharfishing - brawo! Precyzja i staranność, tak trzymaj! To jeden z najładniejszych Red Tagów zaprezentowanych w tym wątku. Jak widać ostatni będą pierwszymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Szkoła zamknięta , to można trochę powspominać. To były moje pierwsze w życiu ukręcone samodzielnie muchy . Mirek skomentował je "Jest dobrze , a będzie jeszcze lepiej" No i wersja bardziej współczesna Edytowane 30 Marca 2018 przez pisarz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 pisarz - powiem nieskromnie, że się nie myliłem. Jest lepiej! Brawo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi