polgregor Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czy ktoś z kolegów wie gdzie mógłbym znaleźć części do bebechów do ów kołowrotka.Mam sentyment do niego przezył ze mną sporo wyjazdów na fjordy.Może w szafie gdzieś się przewala u kogoś.Ewentualnie czy jest możliwe dorobienie częsći i kto mógłby się tego podjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Na fjordy jeździłeś z młynkiem o wielkośći 4000 ? Jakie ryby nim poławiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Nie jezdzilem ja tam mieszkalem.Dostałem taki młynek od znajomego tam i takim kręciłem.Dorsze z brzegu i czarniaki z brzegu. Edytowane 2 Lutego 2016 przez polgregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 mam coś od stradic aero 4000,co potrzeba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 mam coś od stradic aero 4000,co potrzeba?Jutro rozkręcę i zrobię fotę.Nie znam się na tyle żeby nazywać brakujące części.A pasować będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Powinno,bo korpus taki sam...sprawdzę na schematach jak podasz 'oso chosi'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czyli szpulki też pewnie będą takie same.Pytam bo mam tylko tę z plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Tak myślę,mam od młodszego '98(na łożysku oporowym) metalowe. Edytowane 2 Lutego 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Połamany element: i "bebechy" Edytowane 3 Lutego 2016 przez polgregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ewidentnie dostał w szpulę duża suchość na przekładni,mycie,smarowanie daj mu szansę...ślizg oscylacji-poszukam. Mój stradic4000 na wormshafcie,ale miałem też saharę z podobną przekładnią.zmierz wymiary szpuli bo mogą być inne!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Średnica szpulki 48 mm o ile dobrze zmierzyłem.Który wymiar powinienem dokładnie podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Wysokość przestrzeni na linkę da pogląd na ew.różnicę w nawijaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Jak tam kolego darek1? Coś może się znalazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi