krzysiek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Według mnie - zgodnie z obowiązującym limitem. Cło to nie wszystko, dochodzi jeszcze VAT. Jednak prawdopodobieństwo naliczenia opłat przez UC jest nikłe – chyba, że do przesyłki zostanie dołączona deklaracja wartości , rachunek, etc. Mogą Cię też wezwać w celu wypełnienia deklaracji; wątpię jednak, żeby im się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mam zamiar kupić kołowrotek używany na ebay-u od faceta ze stanów, czy używany sprzęt od osoby prywatnej również podlega ocleniu itp? kupowałem kilka razy , płaciłem pay palem , przychodziło prosto do domu bez żadnych ceł , vatów itp. , za każdym razem tylko paczka była otworzona i zapakowana ponownie, paczki dostawałem po najadalej 7 dniach.Zwróć uwage na koszty transportu jakie gośc wpisał (bywają różne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Prywatne osoby drobne rzeczy takie jak kołowrotki wysyłały mi jako gift, wszystko docierało bez problemów.Nie wiem jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzięki Panowie za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ktoś się orientuje ile kosztuje wysyłka kija do Polski od Cabelasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi