admin Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Cześć,Chciałbym praktycznie, w tym momencie, odmeldować się z pokładu. Mimo, że wyruszamy z W-wy dopiero w czwartek od samego rana to będzie mi trudno odpisywać na maile i uczestniczyć w życiu forum w dniu jutrzejszym (muszę poczynić ostatnie przygotowania). Tak więc żegnam się z Wami i do usłyszenia 29.05.2006. Obiecuję, że zdjęć będziemy robić baaardzo dużo. Po przyjeździe napiszemy również obszerną relację. Trzymajcie kciuki.Codziennie będę przesyłał serwis informacyjny do Friko i Mifka. Tak więc czekajcie na informacje. Podczas mojej nieobecności wszelkie uwagi na temat funkcjonowania strony proszę przekazujcie właśnie wymienionym powyżej osobom. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Powodzenia w dojezdzie. Widzimy sie w piatek w Sztokholmie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ja także chcę się pożegnać bo jutro chyba nie dam rady odwiedzić forum.Trzymajcie za nas kciuki! Do usłyszenia 29.05.2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 servus chlopaki!! łamcie kije, bijcie rekordy... a ty remku... hehe.. nie mecz za bardzo prawie mojej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Powodzenia chłopaki. Złówcie jakiegoś kabana... albo lepiej kilka.I bezpiecznie wracajcie cali i zdrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ale Wam fajnie.Życzę fajnej pogody, sukcesów wędkarskich, niezapomnianych wrażeń.Łówcie, fotografujcie i skrzętnie wszyskto notujcie.Będę czekał na wieści.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Jedźcie, jedźcie, a my tu z Mifkiem damy czadu tak że hi hi hi POŁAMANIA KIJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo jak na razie pogoda, która tam panuje nie jest najlepsza. W nocy są nawet przymrozki na minusie. Niestety szczupaki nie żerują zbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jeżeli wyniki bedą marne, to znaczy 200 ryb, na 8 chłopa przez 6 dni łapania, to proponuję, w przyszłym roku spotkanie, w Świnoujściu. Wyjazdy do Szwecji traktuję czysto towarzysko. Gwarantuję na wodach Zalewu Szczecińskiego podobnych warunków...... a jakby co to i promem można popływać. Sklep przygraniczny też można odwiedzić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Widzę, że troszkę ironi się uroniło... Spoko ja zawsze jestem dobrej myśli. Roslagen jest daleko na północy i to nie Vastervik. Najbardziej przyciąga mnie tam (co roku) bardzo dobra obsługa przewodnika oraz totalne bezludzie i brak konkurencji wędkarskiej. Tak, czy inaczej od przyszłego roku zmieniamy miejsce bo ile można jeżdzić w to samo... Jednak uważam, że dużo się tam nauczyłem, nabrałem dużego doświadczenia w łowieniu w trudnych warunkach północy szkierów, nauczyłem się większego respektu do szkierowych szczupaków i w końcu przez te kilka wypadów poznałem dość dobrze okoliczne miejscówki i zatoki. Robert, a z twojego zaproszenia na pewno skorzystam i to mam nadzieję, że jeszcze w tym roku. Już powoli planuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Wcale nie chciałem ironizować, podobało mi się Roslagen, obsługa socjalna i logistyczna przewodnika. Jednak aby szlifować rzemiosło wędkarskie, uczyć się, muszą być brania. Nie koniecznie musza być za każdym wyjazdem życiówki. Jednak statystyka jest brutalna. Wyniki dzienne (8 godzin katowania wody ) to średnio cztery sztuki. Przy sprzyjających warunkach pogodowych 7 sztuk. Tak było w ubiegłym roku...dwa lata temu...... i oby nie tego roku. Wędkarstwo to trudne hobby, nie zawsze ryby biorą, tak jak ludzie, muszą odpocząćCo roku na jesieni jeździłem nad Jezioro Asnen. I tutaj bardziej interesowało mnie grzybobranie. delektowałem sięprzyrodą, miłym towarzystwem, załatwiałem ( opijałem ) kontrakty..... Tym razem poszukuje innego zbiornika, na którym wystepuje liczna populacja sandacza. Liczę, że będę miał szansę zebrać kolejne doświadczenia, podejrzę kolegów. Następnie bedę miał okazję zastosować podobną taktykę na kanałach Starej Świny. Proponuję spotkanie w Świnoujściu wszystkim miłośnikom jerkinngu, łodzie, kwatery, jedzonko jest i to na dobrym poziomie. Potrzebne są na te wody silniki spalinowe, a tego brakuje.Życzę przysłowiowego połamania kija, uczestnikom wyprawy do Roslagen. Poprawienia wyników życiowych i miłego odpoczynku. Komancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Proponuję spotkanie w Świnoujściu wszystkim miłośnikom jerkingu, łodzie, kwatery, jedzonko jest i to na dobrym poziomie. Potrzebne są na te wody silniki spalinowe, a tego brakuje. Hmm może na priv jakieś szczegóły, co? Jeszcze nie zaplanowaliśmy w tym roku żadnego zlotu jerkbaitowego wiec jesli powaznie masz coś konkretnego na mysli to... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 trzymam za Was kciuki. Powodzenia Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tym razem poszukuje innego zbiornika, na którym wystepuje liczna populacja sandacza.W poludniowej Szwecji? Odezwij sie na priv.Co do wedkowania w swinskich szkierach, to jestesmy z Gumem jak najbardziej zainteresowani. Posiadamy stosowny silnik, a ceny Eurolotu sa teraz miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Kubuś chcecie to nas sie przysamolocić a jesli mamy być szczerzy - ze se tak pozwole powiedziec w imieniu ekipy Indian z Pomorza Zachodniego to poważny zlot / spotkanie na powaznej wodzie jest planowany od dłuższego czasu. Zreszta nie tylko na tej wodzie ale o szczegółach niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Mifek - podróz droga nr 10 przyprawia mnie o dreszcz i to nie emocji Bilet kosztuje 300zl, a w promocji bywa ze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Szczesliwej drogi....juz czas ....tam Przygoda czeka nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 NO to chłopaki mają pierwszy dzień łowienia za sobą. Cytuję otrzymany przed chwilą SMS od @Rognisa: Jest zimno, troszkę padało. Woda zimna. Wiatr wieje ale to dobrze bo na szkierach to podstawa. Dzisiaj 83 ryby. 92 i 95 cm najwieksze. Glownie lowimy na jerki i gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Ładnie zaczęli. Trzymam kciuki za kolejne zdobycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Bardzo dobry start . Tak jak u Pitta jerki robia robote , wiem ze Remek nastawil sie tez na gumy i to ostro . Czy ktos wie ilu ich dokladnie jest na tej wyprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja uzupełnię wieści treścią sms-a od Remka. On pierwszy dzień poświęcił testowaniu przynęt i jak napisał, brały na wszystko. Łowił w połowie toni w dryfie, co uważa za bardzo ważny czynnik „rybodajny”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wiec bada ich jadlospis , nastepnie analiza i wiecej rzutow od innych [szkola Pepe ]...oj bedzie raczka miala kryzys <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 dawac dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Czy ktos wie jak im poszlo dzis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi