Skocz do zawartości

Softy yarofisha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Z uwagi na milośc do ultralightowego łowienia wyznaczyłem sobie pewne priorytety tworzonych przeze mnie przynet miekkich 1 praca,kolor i na koniec detale które wabią oczy wędkarza.Dzisiaj zaprezentuje iimitacje uklei potem bedzie kielb i inne ustrojstwa które lubi bialoryb Do kazdej przynety bedzie filmik z jej praca juz niebawem

post-62142-0-49409500-1454428741_thumb.jpg

post-62142-0-65238200-1454428785_thumb.jpg

post-62142-0-71045700-1454428832_thumb.jpg

post-62142-0-92118300-1454428858_thumb.jpg

• Like 27

Coraz większa dostępność materiałów, coraz śmielsze konstrukcje, coraz więcej kolegów odlewa swe własne, miękkie przynęty. Niedługo będziemy światowym liderem ;)  :D

Bardzo się cieszę z przybycia kolejnego odważnego... Trzeba będzie wymyślić polskie słowo, określające twórców przynęt z miękkiego sylikonu. 

Witaj :)

Witam.Z uwagi na milośc do ultralightowego łowienia wyznaczyłem sobie pewne priorytety tworzonych przeze mnie przynet miekkich 1 praca,kolor i na koniec detale które wabią oczy wędkarza.Dzisiaj zaprezentuje iimitacje uklei potem bedzie kielb i inne ustrojstwa które lubi bialoryb Do kazdej przynety bedzie filmik z jej praca juz niebawem

Witam na forum. 

Widzę duży potencjał talentu. Pierwsze wrażenie oglądając przynęty - naturalny narybek ! :clappinghands: Nie zaprzestawaj w swoim postanowieniu ..." 1 praca, kolor..." Pracuj na innym kształtem form i pokarz jak można pięknie mieszać kolory, robiąc przynęty realistyczne. 

Wiem, że niejednokrotnie nas zaskoczysz swoimi pracami.

Pozdrawiam :)