stoner Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Świetne gumki. Widzę, że kolega mieszka blisko, może warto by było się spotkać przed sezonem i ubić jakiś interes. Kupno, ewentualnie wymiana na wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witaj w dziale Dostępność materiałów przechyla szalę na stronę miękkich tworzyw sztucznych. Dynamiczny rozwój odlewnictwa widać gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Bardzo fajne przynęty, widać szerokie możliwości dla ich animacji. Widząc takie efekty, sam mam wielką ochotę poeksperymentować z "mięczakami" Ciekaw jestem kolejnych kroków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Praca gumek napawa optymizmem . Rybki będą je lubieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 takie łamańce 4.5cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Super wykonanie.Będziesz montował jakiś filmik z ich pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 oczywiscie ale zrobie zbiorczy dla przynęt od 3do 4.5 cm jest trochę modeli ,jedne juz dostały leszą niz pozytywna ocene od okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo dobre posunięcie z tymi przegubami na korpusie. Ostatnio ze spinnermannem rozmawialiśmy nt. podobnego kształtu z przewężeniami i powiem Tobie, że właśnie poszedłeś o krok dalej niż reszta chłopaków robiących w silikonie. Mi respeto Dodasz jeszcze odpowiednio obciążenie i będzie to guma, za którą rzeczywiście warto zapłacić więcej niż za ofertę sklepową bo póki co nie widzę wielkiej różnicy między ofertą sklepu wędkarskiego i rękodziełem w tym obszarze. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Gumy rewelacja A jest szansa wejść w posiadanie kilku sztuk na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Bardzo dobre posunięcie z tymi przegubami na korpusie. Ostatnio ze spinnermannem rozmawialiśmy nt. podobnego kształtu z przewężeniami i powiem Tobie, że właśnie poszedłeś o krok dalej niż reszta chłopaków robiących w silikonie. Mi respeto Dodasz jeszcze odpowiednio obciążenie i będzie to guma, za którą rzeczywiście warto zapłacić więcej niż za ofertę sklepową bo póki co nie widzę wielkiej różnicy między ofertą sklepu wędkarskiego i rękodziełem w tym obszarze.Dzięki,wielkość przynety determinuje takie rozwiązanie, uklejka 6,5cm radzi sobię bez przewężeń , zmniejszanie rozmiarów niestety pociąga za sobą inne pomysly aby w miare praca byla satysfakcjonująca.Przy wielkosci 4,5cm przegub z plastisolu daje rade natomiast juz 2,5 cm ,tu juz trzeba uzyc cos a la czepek plywacki bądz bolonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Gumy rewelacja A jest szansa wejść w posiadanie kilku sztuk na testy Dzięki.Juz niebawem zrobie wiekszą ilosc to pomyslimy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Widziałem gumy w realu miała je na pokaz modelarnia 24plpowiem tak rewelka, super miękkie, pracę bedą miały kapitalną, kolorystyka jak narybek wiec okonie bójcie sie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Tego jeszcze nie widziałem. Przegubowe rybki w takiej wielkości będą kosiły okonie jak trzeba a w większym rozmiarze mogą podejść boleniowi.Fajnie błyskają na boki, sam bym przytulił kilka Edytowane 17 Lutego 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Już niebawem odleje wiekszą partie wiec wiekszośc zmieni własciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Widziałem gumy w realu miała je na pokaz modelarnia 24plpowiem tak rewelka, super miękkie, pracę bedą miały kapitalną, kolorystyka jak narybek wiec okonie bójcie sie już.Dzięki,w niedziele poddane były weryfikacji przez najwyzsze gremium czyli okonie (zakąsiło je az29)przyłowem bylo 9kleni 2 jaźki i szczyply, wiec chyba rzeczywiscie mają sie czego bać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Fajne gumki, zapowiada sie naprawde ciekawy watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Fakt, to rozwiązania których tu jeszcze nie było i próżno ich szukać w ofercie sklepowej. Ładnie zaczynasz wątek. Niby swieżak, a już o dobry krok przed czołówką Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 dzięki aby nie było nudno pstrążek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nie będę powtarzał tutaj słów spinnermana,wyrażę to w jednym zdaniu,czapki z głów.Czekam na następne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nie będę powtarzał tutaj słów spinnermana,wyrażę to w jednym zdaniu,czapki z głów.Czekam na następne fotki A ja na ofertę sprzedaży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Coś wspaniałego Kolega Nam tu Tworzy.... Po prostu SoftKing ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Coś wspaniałego Kolega Nam tu Tworzy.... Po prostu SoftKing ☺I tego właśnie słowa mi brakowało,nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 na tapecie tworzony jest lipień trudna sprawa ale co tam ...bedzie jak zwykle... wylgaryzm plus rzut formą o ściane ale musi w końcu wyjść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 dzisiejszy odlew ukleja 7,5 oraz kiełb 6 ,kładę nacisk aby przynęty były transparentne,po wrzuceniu do wody ładnie sie zlewają z otoczeniem,zawsze mi cos przeszkadzało w firmowych np perlowych gumach za bardzo kontrastowały...(ot takie subiektywne zboczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 uklejka na szybko do pokazania 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi