stoner Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Cudna - to mało powiedziane. Ja z miłą chęcią pokazałbym ją, tak na szybko moim cwanym okonkom. Ciekawe co by zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 i pan kiełb 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja już nie zaglądam do twojego wątku, bo ślinotoku dostanę. Będzie możliwość zobaczyć to gdzieś na żywo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 natychmiast poproszę tego pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Strach się bać co nam jeszcze zaprezentujesz, skoro już teraz odbiera nam mowę patrząc na te cudeńka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dodam jeszcze, że zdjęcia też są super. Jeśli to nie problem, chciałbym wiedzieć jakim aparatem je wykonujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja już nie zaglądam do twojego wątku, bo ślinotoku dostanę. Będzie możliwość zobaczyć to gdzieś na żywo?Sklep wędkarski w Krzeszowicach ,przygotowuje oferte mam nadzieje ze do 2 tyg juz bedzie na sklepie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Pstrąg, ukleja, kiełb...nie mam pytań.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Sklep wędkarski w Krzeszowicach ,przygotowuje oferte mam nadzieje ze do 2 tyg juz bedzie na sklepiea jak cenowo wychodzą Twoje gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 a jak cenowo wychodzą Twoje gumy?ostatecznie ustale za jakis czas ,zalezeć to będzie od technologii ,jednokolory od 2zl do 6zł za najbardziej czasochłonną w wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 kolego a zdradz tajemnicę z jakich materiałów korzystasz do produkcji gum i form Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 gumy robię transparentne i taką też technologię jak chyba tu wszyscy "odlewający" zaopatruje sie w modelarni24,gość niezykle sympatyczny i kompetentny w zakresie doradztwa co i jak...i z czym sie to je 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dodam jeszcze, że zdjęcia też są super. Jeśli to nie problem, chciałbym wiedzieć jakim aparatem je wykonujesz?stara poczciwa lustrzanka canon350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) stara poczciwa lustrzanka canon350 Zdjęcia są dobre, bo nie "podkręcone". Do mnie ostatnio pisał klient i pytał, czy w realu moje wobki wyglądają jak na zdjęciach, bo kupił na jerku jakiś czas temu, wobki pewnego TWÓRCY nieważne kogo i nie poznał przynęt... Edytowane 20 Lutego 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Zdjęcia są dobre, bo nie "podkręcone". Do mnie ostatnio pisał klient i pytał, czy w realu moje wobki wyglądają jak na zdjęciach, bo kupił na jerku jakiś czas temu, wobki pewnego TWÓRCY nieważne kogo i nie poznał przynęt... Takie numery udają się tylko raz. Dramat. A swoja drogą dobrze było by wiedzieć kto to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Najlepiej robić fotki w ten sposób że przy zderzeniu z realem są takie opinie.Zacytuje tu Tofika-jest to do wglądu w moim wątku. "Tomy- na targach spędziłem sporo czasu, bo całe 4 dni i powiem szczerze, że Twoje gumy zrobiły na mnie wrażenie,jednak wobek (chyba jazgarz) pozamiatał system.Ekran komputera jednak nie pokazuje takich detali jakie w rzeczywistości posiada taka przynęta. Widziałem na żywo sporo rękodzieła,nie tylko polskiego,Ty osiągnąłeś w zdobieniu zdecydowanie poziom PRO. Pozdrawiam" Teraz druga kwestia.Panowie z Lurebuilding Team.Zakładam że nie łowiliście ani nie mieliście w rękach gum Yarofisha,Bigrafiego,Irasa i innych z tego forum a wystawiacie takie opinie że te łowne a te inne już nie lub mniej.Na jakiej podstawie?Na oko? Edytowane 20 Lutego 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Tomy, ale tutaj nikt nie napisał, że te gumy są łowniejsze od innych i odwrotnie. Nie przypominam sobie aby ktoś napisał coś takiego w innych wątkach. A Twoje założenie może być mylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Zdjęcia są dobre, bo nie "podkręcone". Do mnie ostatnio pisał klient i pytał, czy w realu moje wobki wyglądają jak na zdjęciach, bo kupił na jerku jakiś czas temu, wobki pewnego TWÓRCY nieważne kogo i nie poznał przynęt... Niestety,takich sprzedawców jest dużo,tylko nie wiem czym kierują sprzedając produkt,a później pretensje do całego świata,że innych produkty się sprzedają tylko nie jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Tomy, ale tutaj nikt nie napisał, że te gumy są łowniejsze od innych i odwrotnie. Nie przypominam sobie aby ktoś napisał coś takiego w innych wątkach. A Twoje założenie może być mylne.Dobrze poczytaj a znajdziesz.Może nie wprost ale były takie opinie.To wszystko co mam do powiedzenia. Edytowane 20 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 spokojnie panowie ,haha wiedziałem iz przyjdzie taki moment iz bedzie trochę jadu,,, :)to że moje gumy budzą juz emocje to mnie bardzo cieszy,zamykając temat robię gumy hobbystycznie jesli bedą nadwyżki w produkcji to zapewne pójdą w inne ręce i to ja osobiście bedę odpwiadalza ich wygląd i jakość,chce aby mi sie podobaly a jak sie podobaja innym ,to podwójna radość,nic nie podkręcam na fotkach bo niby w jakim celu??Załozenie wątku ma na celu wymianę spostrzezeń (co ewentualnie ulepszyć)itp ,a na bicie piany o podrasowywaniu nie ma sensu.Gumy byly na rybomani i z tego co wiem mialy dobrą ocenę.KUNIEC KROPKA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dobre się samo obroni złym nawet najpiękniejsze zdjęcia nie pomogą. Sam robię przynęty (muchy,jigi) od ponad dwudziestu lat ale nie robię im zdjęć ani się nimi nie chwale bo brzydkie są makabrycznie Ale łowią i to sprawę załatwia Rob swoje @yarofish a nadwyżki dawaj na północ na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 nono gdybym tak podkręcił foty to dłonie bym miał jak japońska gejsza a tu czarno na bialym widac ze zniszczone zębem czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 nono gdybym tak podkręcił foty to dłonie bym miał jak japońska gejsza a tu czarno na bialym widac ze zniszczone zębem czasu... może i zniszczone haha ale jakie cudeńka tworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 e tam...podrasowane cholery są moze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 spokojnie panowie ,haha wiedziałem iz przyjdzie taki moment iz bedzie trochę jadu,,, :)to że moje gumy budzą juz emocje to mnie bardzo cieszy,zamykając temat robię gumy hobbystycznie jesli bedą nadwyżki w produkcji to zapewne pójdą w inne ręce i to ja osobiście bedę odpwiadalza ich wygląd i jakość,chce aby mi sie podobaly a jak sie podobaja innym ,to podwójna radość,nic nie podkręcam na fotkach bo niby w jakim celu??Załozenie wątku ma na celu wymianę spostrzezeń (co ewentualnie ulepszyć)itp ,a na bicie piany o podrasowywaniu nie ma sensu.Gumy byly na rybomani i z tego co wiem mialy dobrą ocenę.KUNIEC KROPKAJeszcze się taki nie narodził,co by wszystkim dogodził,rób swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi