Skocz do zawartości

Softy yarofisha

Rekomendowane odpowiedzi

a teraz coś pod wykałaczkę 4cm :) bez perfumerii ,modele które w tamtym sezonie naprawdę połowily .Mała uwaga na przyszlość, jesli komuś spodobają  się fotki niech zamilknie  na wieki(niektórzy sobie z tym slabo radzą),konstruktywna krytyka jak najbardziej wskazana ,grunt to zabawa okraszona ciągłym doskonaleniem technologii tworzenia

post-62142-0-41833800-1456061896_thumb.jpg

post-62142-0-96970300-1456061967_thumb.jpg

post-62142-0-52307600-1456062052_thumb.jpg

• Like 6

Ale by te "paprochy" robiły robotę u mnie na wodzie... :) Masz chłopie talent w "ręcach" aż szczypie w oczy z podziwu :) Chętnie przytulłbym kilka sztuk z tych najmniejszych - o Kiełbiach nie wspomnę bo to główny pokarm okoni na mojej wodzie...

Jeszcze raz szacun i gratki za świętną robotę !!
Pozdro

@Cabage

Świetne gumki oto w tej robocie chodzi są dokładnie takie jak powinny byc. Wracając do filmiki który umiesciles z praca tej uklejki jest super idealna podczas migotania polprzezroczysta tak jak zywa żaden okon się nie oprze szacun za wykonanie najwyższą półka☺ mam nadzieję że dostanie się mi kilka

mam prośbę do forumowiczów,łowię tylko na taką rozmiarówkę przynęt wiec jak do tej pory konger koliberek swietnie sobie radzil ,jednak pomalutku dojrzałem do zamiany ...wędki ubrane na blankach TR60 Super Trout-2 albo TR68 Super Big Pond, jeśli ktos lowi bardzo prosze na priv o recenzje

cały czas pracuję nad technologią odlewania ,jest jeszcze parę spraw które muszę dopiąć i myślę że juz niebawem :) ,termin jest trudny do określenia gdyż co jakiś czas pojawiają sie schody...ale mam pełną determinacje wiec proszę jeszcze o chwile cierpliwości

• Like 3