yarofish Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 a teraz coś pod wykałaczkę 4cm bez perfumerii ,modele które w tamtym sezonie naprawdę połowily .Mała uwaga na przyszlość, jesli komuś spodobają się fotki niech zamilknie na wieki(niektórzy sobie z tym slabo radzą),konstruktywna krytyka jak najbardziej wskazana ,grunt to zabawa okraszona ciągłym doskonaleniem technologii tworzenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ale by te "paprochy" robiły robotę u mnie na wodzie... Masz chłopie talent w "ręcach" aż szczypie w oczy z podziwu Chętnie przytulłbym kilka sztuk z tych najmniejszych - o Kiełbiach nie wspomnę bo to główny pokarm okoni na mojej wodzie... Jeszcze raz szacun i gratki za świętną robotę !!Pozdro@Cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 dzięki pomyślimy niebawem, abyś miał co przytulać oprócz żony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jakies wieksze gumy tez masz w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 pod bolasa guma sie Tworzy taka 8cm, ale chcę dopiąć temat mikroprzynęt i jest z tym duzo roboty bo wzorów multum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ten neon czerwony bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobi0411 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Świetne gumki oto w tej robocie chodzi są dokładnie takie jak powinny byc. Wracając do filmiki który umiesciles z praca tej uklejki jest super idealna podczas migotania polprzezroczysta tak jak zywa żaden okon się nie oprze szacun za wykonanie najwyższą półka☺ mam nadzieję że dostanie się mi kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 dzisiejszy odlewik uklejopodobne stwory 7,5 oraz 4cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Yyyyyy,że tak się wyrażę...Cyc Malyna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jak zwykle fantastyczne wykonanie,gratuluję pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 stary ale jary model z tamtego roku,rozkraczone z tylu nogi prowokują bardziej rodzaj męski okoni 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 mam prośbę do forumowiczów,łowię tylko na taką rozmiarówkę przynęt wiec jak do tej pory konger koliberek swietnie sobie radzil ,jednak pomalutku dojrzałem do zamiany ...wędki ubrane na blankach TR60 Super Trout-2 albo TR68 Super Big Pond, jeśli ktos lowi bardzo prosze na priv o recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Osobiście poleciłbym Tobie wędkę od Sebastiana Mazura (Tę do 6 gram). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dzięki @KLANAD za logo ,pełna profeska i zleceniodawca wniebowzięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jesli to ma byc to logo z twojego avataru, to takie logo juz jest W roznych, ze tak powiem konfiguracjach. Jednak na Twoim miescu pomyslal bym nad czym swoim oryginalnym, jesli masz pod nim promowac swoje produkty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 pierwszy wybór zawsze najtrafniejszy wiec niech tak zostanie,ważny produkt etykieta na drugim miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 pierwszy wybór zawsze najtrafniejszy wiec niech tak zostanie,ważny produkt etykieta na drugim miejscu Nie o to mi chodzi To jest logo nalezace do Shimano/Loomis, zapewne zastrzezone Jak zaczniesz sprzedawac swoje produkty z tym logo, to ktos moze sie przyczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Nie jest zastrzeżone ogólnodostępne na 100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Coś mi się wydaje że Shimano i Loomis zaoszczędzili, jest tak jak pisze @Klanad. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Coś mi się wydaje że Shimano i Loomis zaoszczędzili, jest tak jak pisze @Klanad. No chyba ze tak Ale jakbym zobaczyl paczke z tymi gumami do sprzedazy to bym pomyslal (pewnie jak wiekszosc) ze G.Loomis gumy sprzedaje hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 No chyba ze tak Ale jakbym zobaczyl paczke z tymi gumami do sprzedazy to bym pomyslal (pewnie jak wiekszosc) ze G.Loomis gumy sprzedaje hehehe . Dobre :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wygląda to wszystko obiecująco ... kiedy można się spodziewać pełnej oferty i sprzedaży ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wygląda to wszystko obiecująco ... kiedy można się spodziewać pełnej oferty i sprzedaży ?Przyłączam się do pytania,kiedy będzie oferta sprzedaży? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 cały czas pracuję nad technologią odlewania ,jest jeszcze parę spraw które muszę dopiąć i myślę że juz niebawem ,termin jest trudny do określenia gdyż co jakiś czas pojawiają sie schody...ale mam pełną determinacje wiec proszę jeszcze o chwile cierpliwości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 montuje film z egzaminu praktycznego uklejek,na jutro przygotowałem na surowo(bez oczek i takich tam...szczególów)zestaw który mam nadzieje ze nie zawiedzie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi