yarofish Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dzięki Piotrze za mentalne wsparcie Aby usystematyzować pewne kwestie to rozwiązuje teraz wątpliwości ,nie jest moim zamiarem i nigdy nie bedzie komercyjna sprzedaż gumek,wykonuje je tylko i wylącznie hobbystycznie ,jeśli cos sprzedaje to tylko zakup materiałów do produkcji,wykonuje to w czasie wolnym (żyjemy szybko wiec zawsze mamy go za malo),główna intencja sprzedaży będzie satysfakcja że hand made bije firmówki,wymiana doswiadczeń dot .animacji tych przynęt etc.Odnosnie uzywania tego typu przynęt to im mniejsze obciązenie tym wiekszy zakres róznych kombinacji wiec jak dla mnie 2g to max jeśli chcemy ciezej to boczniak albo carolina,kijek oczywiscie ok 2m im krótszy tym wprawić przynęte w mikrodrgania, to takie moje subiektywne spostrzeżenia.Główki oczywiscie bezkolnierzowe,na okonia im krótszy hak lepiej (bije cholernik od glowy)Reszta wyjdzie w praniu bo co wędkarz to inny pomysł na prezentację i oto włąsnie mi chodzi Pozdrawiam przyszłych wlascicieli moich wypocin 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 sezon boleniowy tuż tuż wiec musi sie pojawić ukleja 8.5cm,próba zaprezentowania im innej pracy (na moich łowiskach bezsterowce świetność już mają za sobą,kazdy katuje tymi wabikami ile wlezie ,wiec musialy sie nauczuc ze to coś nie halo).Praca uklei bardzo obiecująca,filmik bedzie niebawem,obciązeniem jednopunktowym w postaci klasycznej glówki nie da sie realistycznie animowac ,musi byc rozłożone wzdluż korpusu,wypustki po obu stronach korpusu powodują dyskretny furgot cienkiego ogonka(poprzez zakłócenie laminarnego opływu wody),ale co byśmy teoretycznie nie wymyślili to weryfikacja będzie 1maja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ciekawa koncepcja. Czekam na filmik pracy ogonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 merda sobie taki zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 gumy lane tej wielkości (mam na myśli szerokość)stosuje sie normalna temperature plastisolu przez co są idealnie wypelnione,w poprzednich modelach aby uzyskac efekt lejący trzeba go troche przegrzać uzykuje efekt pracy jaki zamierzałem kosztem przykurczów nie do uniknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zburzyć przepływ. Świetne. Inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 jak latałem na paralotni coś niecoś mi zostalo z aerodynamiki i teorii przepływu,ale co tam ważne że merda tak jak chcialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ładne wirki pokazałeś. Jakbyś jeszcze je ponumerował to każdy zauważyłby, że raz jest wirek z lewej a raz z prawej strony. Laminarny powiadasz? Hmm, w rzece? Chyba, że w warstwie przyściennej. Nie ważne, istotne, aby łowiły . Nie mogę doczekać się zamówionka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 nie czepiajta sie rysunku wazne aby zrozumieć idee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 nie czepiajta sie rysunku wazne aby zrozumieć idee Rysunek fajny. Idea jest zrozumiała. Chciałem troszkę podyskutować o opływach ciał . Wreszcie zobaczyłem dobrze znany mi rysunek z wirkami i pomyślałem może coś wspólnie wymyślimy . A gumki bardzo fajne i w dobrą stronę kombinujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 bardzo fajna propozycja ,przez tel bedzie prosciej reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 dzisiaj grube klenie wspólpracowaly aż miło z ukleja w kolorze natural ,metoda swobodnego spławiania z dyskretnymi mikrodrganiami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 jakieś chude te ukleje, chyba miały ciężką zimę, he, he. fajne nie ma co gadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 no tak...modelki też są chude (szczupłe) a jednak bywają pożadane , dla mnie jeszcze za grube gdyż pożadane cykadowe drżenie ,jednak wypustek narazie robi swoje ,po weryfikacji na boleniach napewno bedzie kierunek cienki korpus z utwardzonego plastisolu plus miekki ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 ma ktoś może jakieś namiary na yarofisha ? nr. telefonu , facebooka , maila , cokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Testowałeś te uklejeczki pod czeburaszką czy tylko sama główka jigowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ma ktoś może jakieś namiary na Jarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi