Skocz do zawartości

Softy yarofisha

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobre posunięcie z tymi przegubami na korpusie. Ostatnio ze spinnermannem rozmawialiśmy nt. podobnego kształtu z przewężeniami i powiem Tobie, że właśnie poszedłeś o krok dalej niż reszta chłopaków robiących w silikonie. Mi respeto ;)

Dodasz jeszcze odpowiednio obciążenie i będzie to guma, za którą rzeczywiście warto zapłacić więcej niż za ofertę sklepową bo póki co nie widzę wielkiej różnicy między ofertą sklepu wędkarskiego i rękodziełem w tym obszarze.

Edytowane przez Hesher
  • Like 1

Bardzo dobre posunięcie z tymi przegubami na korpusie. Ostatnio ze spinnermannem rozmawialiśmy nt. podobnego kształtu z przewężeniami i powiem Tobie, że właśnie poszedłeś o krok dalej niż reszta chłopaków robiących w silikonie. Mi respeto ;)

Dodasz jeszcze odpowiednio obciążenie i będzie to guma, za którą rzeczywiście warto zapłacić więcej niż za ofertę sklepową bo póki co nie widzę wielkiej różnicy między ofertą sklepu wędkarskiego i rękodziełem w tym obszarze.

Dzięki,wielkość przynety determinuje takie rozwiązanie,  uklejka 6,5cm radzi sobię bez przewężeń , zmniejszanie rozmiarów niestety pociąga za sobą inne pomysly aby w miare praca byla satysfakcjonująca.Przy wielkosci 4,5cm przegub z plastisolu daje rade natomiast juz 2,5 cm ,tu juz trzeba uzyc cos a la czepek plywacki bądz bolonik

Widziałem gumy w realu miała je na pokaz modelarnia 24pl

powiem tak rewelka, super miękkie, pracę bedą miały kapitalną, kolorystyka jak narybek wiec okonie bójcie sie już.

Dzięki,w niedziele poddane były weryfikacji przez najwyzsze gremium czyli okonie (zakąsiło je az29)przyłowem bylo 9kleni 2 jaźki i szczyply, wiec chyba rzeczywiscie mają sie czego bać :)

• Like 1

dzisiejszy odlew ukleja 7,5 oraz kiełb 6 ,kładę nacisk aby przynęty były transparentne,po wrzuceniu do wody ładnie sie zlewają z otoczeniem,zawsze mi cos przeszkadzało w firmowych np perlowych gumach za bardzo kontrastowały...(ot takie subiektywne zboczenie)