Skocz do zawartości

Softy yarofisha

Rekomendowane odpowiedzi

stara poczciwa lustrzanka canon350 :)

Zdjęcia są dobre, bo nie "podkręcone". Do mnie ostatnio pisał klient i pytał, czy w realu moje wobki wyglądają jak na zdjęciach, bo kupił na jerku jakiś czas temu, wobki pewnego TWÓRCY nieważne kogo i nie poznał przynęt... :wacko: :D

Edytowane przez spinnerman

Zdjęcia są dobre, bo nie "podkręcone". Do mnie ostatnio pisał klient i pytał, czy w realu moje wobki wyglądają jak na zdjęciach, bo kupił na jerku jakiś czas temu, wobki pewnego TWÓRCY nieważne kogo i nie poznał przynęt... :wacko: :D

Takie numery udają się tylko raz. Dramat. 

A swoja drogą dobrze było by wiedzieć kto to.

• Like 1

Najlepiej robić fotki w ten sposób że przy zderzeniu z realem są takie opinie.Zacytuje tu Tofika-jest to do wglądu w moim wątku.

"Tomy- na targach spędziłem sporo czasu, bo całe 4 dni i powiem szczerze, że Twoje gumy zrobiły na mnie wrażenie,jednak wobek (chyba jazgarz) pozamiatał system.Ekran komputera jednak nie pokazuje takich detali jakie w rzeczywistości posiada taka przynęta. Widziałem na żywo sporo rękodzieła,nie tylko polskiego,Ty osiągnąłeś w zdobieniu zdecydowanie poziom PRO. Pozdrawiam"

Teraz druga kwestia.Panowie z Lurebuilding Team.Zakładam że nie łowiliście ani nie mieliście w rękach gum Yarofisha,Bigrafiego,Irasa i innych z tego forum a wystawiacie takie opinie że te łowne a te inne już nie lub mniej.Na jakiej podstawie?Na oko?  :D 

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Niestety,takich sprzedawców jest dużo,tylko nie wiem czym kierują sprzedając produkt,a później pretensje do całego świata,że innych produkty się sprzedają tylko nie jego.

Tomy, ale tutaj nikt nie napisał, że te gumy są łowniejsze od innych i odwrotnie. Nie przypominam sobie aby ktoś napisał coś takiego w innych wątkach. A Twoje założenie może być mylne.

Dobrze poczytaj a znajdziesz.Może nie wprost ale były takie opinie.To wszystko co mam do powiedzenia. 

Edytowane przez Tomy

spokojnie panowie ,haha wiedziałem iz przyjdzie taki moment iz bedzie trochę jadu,,, :)to że moje gumy budzą juz emocje to mnie bardzo cieszy,zamykając temat robię gumy hobbystycznie jesli bedą nadwyżki w produkcji to zapewne pójdą w inne ręce i to ja osobiście bedę odpwiadalza ich wygląd i jakość,chce aby mi sie podobaly a jak sie podobaja innym ,to podwójna radość,nic nie podkręcam na fotkach bo niby w jakim celu??Załozenie wątku ma na celu wymianę spostrzezeń (co ewentualnie ulepszyć)itp ,a na bicie piany o podrasowywaniu nie ma sensu.Gumy byly na rybomani i z tego co wiem mialy dobrą ocenę.KUNIEC KROPKA

• Like 2

Dobre się samo obroni złym nawet najpiękniejsze zdjęcia nie pomogą. 

Sam robię przynęty (muchy,jigi) od ponad dwudziestu lat ale nie robię im zdjęć ani się nimi nie chwale bo brzydkie są makabrycznie  :D

Ale łowią i to sprawę załatwia  ;)

Rob swoje @yarofish a nadwyżki dawaj na północ na testy  ;)

• Like 1

spokojnie panowie ,haha wiedziałem iz przyjdzie taki moment iz bedzie trochę jadu,,, :)to że moje gumy budzą juz emocje to mnie bardzo cieszy,zamykając temat robię gumy hobbystycznie jesli bedą nadwyżki w produkcji to zapewne pójdą w inne ręce i to ja osobiście bedę odpwiadalza ich wygląd i jakość,chce aby mi sie podobaly a jak sie podobaja innym ,to podwójna radość,nic nie podkręcam na fotkach bo niby w jakim celu??Załozenie wątku ma na celu wymianę spostrzezeń (co ewentualnie ulepszyć)itp ,a na bicie piany o podrasowywaniu nie ma sensu.Gumy byly na rybomani i z tego co wiem mialy dobrą ocenę.KUNIEC KROPKA

Jeszcze się taki nie narodził,co by wszystkim dogodził,rób swoje.

• Like 1