Manniek66 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Digitaka jest świetnym sklepem, zamawiałem 3 razy i zawsze szybko i sprawnie. Dobry kontskt jest z nimi przez Facebook, zwykle 2-3 godizny k odpowiadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Digitaka wywiązał się doskonale, zwrócił kasę za kołowrotek oraz cło. Widocznie ocenili, że coś było nie tak.MWST/Vat też? Edytowane 24 Lutego 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Digitaka jest świetnym sklepem, zamawiałem 3 razy i zawsze szybko i sprawnie. Dobry kontskt jest z nimi przez Facebook, zwykle 2-3 godizny k odpowiadają...Zamówiłem tydzień temu tatule zapłaciłem paypal i dostalem od sklepu jedynie potwierdzenie przelewu.Nie podali numeru przesyłki, zero informacji pomimo maili z mojej strony. Czy to norma ? Jak długo czekaliście na przesyłkę? Z plat.jp idzie max 2 tygodnie,wysyłają numer przesyłki i informacje na jakim etapie jest zamówienie przed wysłaniem. Edytowane 22 Marca 2016 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Nie, sprawdź w spamie Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Nie mam nic i nie odpisują na maile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Ja mam mieszane odczucia co do Digitaka. Jesli chodzi o ceny i szybkosc wysylki to jest bez zastrzezen, a nawet super. Numerow przesylki nigdy od nich nie otrzymywalem, ale wszystko dochodzilo w tydzien. Natomiast problem sie pojawil gdy nawalil mi hamulec, a w zasadzie dzwiek hamulca. Dzieki uprzejmosci i pomocy kolegi z jerka dowiedzialem sie co jest z mlynkiem nie tak. Staralem sie skontaktowac z Digitaka wysylajac kilka maili proszac o sprowadzenie czesci i wysylke na moj koszt. Zero odpowiedzi. Najwidoczniej nie ma wystarczajacego zysku przy sprowadzeniu malej blaszki i wysylce do Stanow. Zaproponowalem wiec nawet zakup dodatkowego kolowrotka (jako ze i tak mialem kupic) i zalaczeniu tej czesci przy wysylce mlynka. Niestety tez bez odpowiedzi. Troche to dziwne. Mlynek zamowilem wiec gdzie indziej, sprzedawca czesc ktora potrzebowalem dolozyl gratis, a Digitaka stracil klienta. Edytowane 22 Marca 2016 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Kupowałem niedawno w Digitaka i jestem zadowolony ze sposobu realizacji zamówienia. Na maila dostałem numer przesyłki i bez problemu śledziłem ją w EMS. Paczka była porządnie zapakowana, kręciołek przeszedł próbę kanapowych testów na szum i został u mnie. Dodatek do przesyłki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Tak się uwijali że zapomnieli wysłać numeru nadania- kręciołek już u mnie,gadgety również niestety VAT musiałem zapłacić [emoji85] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 macie ostatnio z nimi kontakt, kupę sprzętu u nich kupiłem, a ostatnio zero odpowiedzi na miale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ja zawsze pisałem z nimi przez Facebook i tam kontakt jest super. Czasami się nawet dziwiłem że tak szybko odpisują. Zamawiałem 2 razy i 2 razy otrzymałem numer do śledzenia odrazu po wysyłce. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Czy mial ktos moze nieprzyjemnosc reklamowac zlamana wedke zakupiona w Japonii. Konkretnie chodzi o Japan Angler? Dzisiaj polamalem troche ponad rocznego Megabassa. Napisalem juz do nich maila ale jezeli ktos mial podobne doswiadczenie to prosilbym o kilka slow na ten temat. Czy raczej odbywalo sie to bezproblemowo czy trzeba sie scierac z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 raczej nie przewiduję problemu, tylko w sumie co to znaczy połamałem i czego oczekujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To znaczy, ze wedka strzelila w trakcie holu. Tuz nad dolnikiem. Czyli nie z mojej winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 nigdy nie wiesz , czy nie z Twojej winy (wcześniejsze uderzenie lub wielokrotne przeciążanie, np. przynętą)zazwyczaj to "nie z mojej winy" ma niewiele wspólnego z rzeczywistością tak,czy inaczej nie ma bezwarunkowej gwarancji na blank, więc możesz odesłać do ekspertyzy i liczyć na dobra wolę (stwierdzenie wady fabrycznej) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Masz racje. Nigdy nie wiadomo z czyjej winy ale nie mozemy tu mowic o dobrej woli. Plecionka 0,14 z fluo 0,37 nie lamie raczej wedek 16 lb. Bezwarunkowej gwarancji nie ma. Jak strzeli po kontakcie z drzwiami samochodu to mozna mowic o dobrej woli ale jak strzeli pod ryba to trudno szukac winy innej niz wada fabryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) ta plecionka, to pewnie z 20lb, więc już ktoś może powiedzieć, że przeciążyłeś wędkę zazwyczaj wędki z wadą fabryczną strzelają wcześniej niż po roku wprawne oko jest w większości wypadków po rozwarstwieniu materiału stwierdzić, czy to była wada fabryczna blanku (złe ułożenie, za mocne, nie równe, powietrze, wygrzanie) lub zbrojenia (np. ściśnięcie, ścięcie jeśli strzela zaraz za fore gripem) a tej dobrej woli zawsze potrzeba, jak będą chcieli Cie spuścić, to zawsze coś wymyślą, zakładam, że u Japończyków, to znacznie rzadsze Edytowane 11 Grudnia 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Jak już odeslesz a potem oni Tobie odesla to napisz proszę co na to urząd celnyDzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 sprawa jest posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 W tej chwili jest bardzo prosta :-) na Megabassa jest rok gwarancji a wedka ma jakies 15 miesiecy takze temat sie sam wyjasnil o czym poinformowal mnie Pan z JAngler.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 To solidna firma ten Megabass. Rok gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi