czerwony590 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam kolegów pod koniec sezonu znajomy polecił mi woblerek HRT Perch Floater . Jak to zawsze bywa nie bylem przekonany do cudownych przynęt ale tym razem byłem mile zaskoczony na kilka wypadów zawsze coś się uwiesiło zebaty albo pasiak . A wy mieliście doczynienia z innymi wobkami tego producenta ? Mieliscie jakies wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallucek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jaxon Mistrall Caperlan to są te same woblery HRT polecam modele karaś w kolorze okonia na szczupaka -kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jak dla mnie trochę killerek, mój lata krzywo, lakier trochę zdarty, pracuje średnio ale najważniejsze, ŁOWI Miałem go kawał czasu w pudełku i jak sie doczekał debiutu to tak już został na stale w arsenale :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi